/i/Tespit

  1. 1.
    +6 -2
    Veriyo batılılar gazı bunlara, bunlarda kendini medeni diğer farslıları ortadoğulu falan zannediyo bütün olay bu aslında.
    ···
    1. 1.
      +7 -2
      Bizim ülkede de var bu kürtleri marjinal gösterme, Diyarbakır'ı Paris yapma çabası. Çok acınası ve komik duruyor. Daha feodal sistemi aşamamış adamlar bana venedik oldular amk.

      Edit: Bunu çukulayan kürt kardeşim sen de biliyorsun ne halt olduğunu o yüzden hiç uğraşma. Bu sadece sizin için değil Türkiye deki her etnisite için geçerli. Kadıköy de anadolu gerçeğinden uzak marjinal takılmaya çalışan pembe zütlü Türkleri de aynı şekilde görüyorum ben.
      ···
    2. 2.
      +7 -2
      adamlar USA in desteğiyle komin*st devlet kurabileceklerini zannediyo amg çok gerizekalılar.
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        Zannetmiyorlar kurdular bile. Biz böyle küçümseyip dalga geçerken Kuzey Irak da resmi özerk bölge, Kuzey Suriye de de 70.000 kişilik hava kuvveti hariç her türlü donanıma sahip resmi bir ordu kurdular.
        ···
      2. 2.
        +3
        en son afganistandada talibana karşı 300k lık ordu kurmuşlardı ama o ordunun teslim olması birkaç dakika sürdü.
        ···
      3. 3.
        -2
        Bunu gereksiz kürt övmek için söylemiyorum ama kürtler kafasız peştunlardan kat kat daha eğitimli ve donanımlı. Silahlı kuvvetlerinin yanında dünyada güçlü bir diasporaları var. Uluslar arası kamuoyu destekleri de çok büyük yani. Japonya da ki doktor kalkıp gelip ypg'ye katılıyor mesela.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster