/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +1 -3
    Amk ergen eziği. Saplantılı muallak. O kıza söyle bakayım yıllardır seni düşünüyorum falan diye de ye ananın dıbına biber gazını. gibtir git ruh hastası, bu milliyetçi sanrılarının sebebi ortaya çıktı. Demek ki sen obsesif, asosyal, saplantılı bir gaysin. Kadınlardan hoşlanmıyorsun kendini heterociksüel sanıp bir kadın hakkında saçma hayaller kuruyorsun, aslında zütün dübellenmeyi iple çekiyor. Git o milliyetçi Türkçü oluşumlara, oralarda iyi dübellerler.

    bastilleden kacamayan adam
    ···
    1. 1.
      +2
      Böyle alakasız bir konuda bile olayı siyasete çekip nefret kusuyorsun ya sadece nefretinde boğul diyorum. Daha da benim başlıklarımdan ve entrylerimden uzak dur lütfen.
      ···
      1. 1.
        -2
        Oğlum sen nefret dolusun asıl, ittihatçı milliyetçisisin amk, dünyanın en nefret dolu birkaç ideolojisinden biri. şüphesiz almayı bilene çok fazla öğütler var burada. Üstte de yazdım. Muhtemelen senin yarın kadar bile entelektüel derinliği olmayan, sabah akşam bulduğu ortalama bir erkekle ciks yapan, senden belki de haberi dahi olmayan bir kızı kafanda nasıl bir pozisyona sokmuşsun farkında mısın amk... Bu duruma düşmenin sebebi de muhtemelen ailenin seni yetiştirme tarzı, senin de gerçek dünyadan soyutlanman. Ben de aynı yoldan geçtim çünkü. insanlarla tanış konuş anlaşmaya çalış aç bilgisayarı dünyadan arkadaş edin ingilizceni geliştir. Sonra beğendiğin bir kıza(senin ligindeyse) beraber çay içelim mi şuraya gidelim mi diye teklif falan et. Kimse zannettiğin kadar üstün değil senden amk geri zekalısı. Ben de 21 yaşındayım, senin pgibolojine Tam olarak 17 18 yaşında sahiptim. Ben de milliyetçiydim, bir kızın peşinden koştum ret yiyince yemeden içmeden kesildim. Şimdi pişmanım, o zamanları daha iyi değerlendirmem gerekirdi. gibtir et bırak.

        bastilleden kacamayan adam
        ···
      2. 2.
        +3 -1
        Ayrıca empati yapmaya da çalış. Millete vatansız it falan diyorsun da bir düşün kim niye yaşadığı ülkenin kötüye gitmesini, insanların acı çekmesini istesin. Kimse istemez böyle bir şey. Ben seninle istemediğini biliyorum ama yolun yanlış, aynı o diğer mal leko gibi. Hayatınızı buraya kitlemişsiniz ben 20 günde bir girerdim her gün girer oldum sayenizde amk. Saçma sapan şeyler yazıyorsunuz ben de cevaplamak istiyorum. Deli misiniz nesiniz amg.
        ···
   tümünü göster