/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2
    Üniversite sınavına yeniden hazırlanıyorum. Elimde kitap var deli gibi çözüyorum. Bu kitap 5 güne bitecek sonra şuna geçilecek filan diye hayaller kuruyorum. Çözdüğüm kitap kimya kitabı.

    Sonra okulda oturuyorum. Herkes çok zengin olmuş. Hocalar bana kötü davranıyor ve not defterimi birisi kurcalamış oraya yazdığım bazı saçma şeyleri kopartmış elinde bana gösteriyor. Tenefüste yanıma geliyor bu. Bu çocuk daha önce okuduğum okullarda gördüğüm bir çocuktu. Benimle dalga geçiyor. Hemen elinden kağıtlarımı alıyorum. Sonra geri almaya çalışıyor ben de alamasın diye kağıtların üstüne yatıyorum.

    Sonra eve gidiyorum. Okuldan çıkarken yolda bir kitap görüyorum, "ayt 2040 matematik" vay aq şimdiden her şeyi hazırlamışlar diye düşünğyorum. 2040'ts sınava girecek kadar genç olan çocukları düşünüyorum. Keşke ben de 10 yıl filan geç doğsaydım diyorum.

    Eve gelip masamda oturuyorum uzun bir süre. Hiçbir şey yapmıyorum. Rüyamda müzik çalıyor. Çalan müzik de "CoD MW2 The enemy of my enemy is my friedind soundtrack". Sonrasını hatırlamıyorum. Sanırım uyandım.

    Ha bir de babamla telefonda mı konuşuyorum öyle bir şey vardı ama hatırlamıyorum.
    ···
   tümünü göster