/i/Tespit

  1. 1.
    +9
    Napalım panpa hayvan postuna sarınıp mı çıkalım amk. Saydıkların dışında giyecek kalmadı lan.
    ···
    1. 1.
      +4
      Bir sürü farklı kıyafet türü var knk. Sadece beyaz gömlek ve oversize tshirt yazdım. Bunlar dışında aklına giyecek kıyafet gelmiyorsa senin durum daha da kötü.
      ···
      1. 1.
        +5
        Dolapta kıyafet yok panpa. Fakirlik böyle bi şey. Hatta sana şöyle söyleyim. Benim sadece 4 tane tişörtüm var ve 6 senedir onları giyiyorum. Hepsi de siyah.
        ···
      2. 2.
        +1
        acun abi sende mi burdaydın?
        ···
    2. 2.
      +3
      Çok farklı değilim. Son 3 yıldır alışverişe çıkmadım yazlık için. Kış için de düz kasa sweatshirtler almıştım, bir de çok uyguna bi hoodie. Bunun dışı aldığım yok. Ama pussyboy gibi de giyinmiyorum. Boynumda zincir kolye yok mesela. illaki benzer bi kıyafet akımı var ama kızlar neye ölüp bitse hemen ona geçmeye başladı herkes, lafım buna.
      ···
      1. 1.
        +3
        Ya hacı ben yaz kış tişörtle geziyorum. Kışın 2 tane lcw kapüşonlum var pamuklu. Onları giyerim. Biri never give up yazılı. Öteki fermuarlı. Her neyse. Ben 150 kiloyken almıştım bunları. Şimdi harbiden bollar. Bütçe ayırmak da istemiyorum. Çünkü vücudum oturmadı. Full siyah takılıyorum. Zincir mincir bende de yok. Saat bile rahatsız ediyor. Ama kıstırmalı bi küpem var. iyice homeless görünmeyim diye takıyorum onu da.
        ···
    3. 3.
      +2
      Kapüşonlu gayet normal aga tişörtler de sonradan oversize olmuş, burada senin alınacağın bişi yok ki. Kasıtlı şekilde oversize almamışsın zaten. Ayrıca full siyahsın. Bu başka bi tarz.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster