/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -1
    sığınmacının biri yaptı diye diye diye diye bütün sığınmacıları cesaretlendirdiniz amk avelleri . yarın bir gün ananız bacınız o sığınmacıların selfielerine meze olduğunda görecez o zaman sizin gibko hümanizmlerinizi . bi de tepkinizi badem bıyıklılara yöneltin diyor lan amk malı sırf metreslerine 2-3 elmas yüzük fazla alabilmek adına ya da 5-6 araba hediye etmek adına fabrikalarında kaçak işçi çalıştırıp % 10000 kar elde etmeye çalışan adamlara tepki göstersen sence seni gibleme oranları nedir ? bi sor bakalım bu soruyu kendine ?
    ···
    1. 1.
      +3
      ben mi anlatamıyorum siz mi gerizekalısınız tam çözemedim. ben sanki çıkıp "yhaa bir tane sığınmacı taciz yaptı diye tüm sığınmacıları aynı kefeye koymayın yhaa hümanist olalım yhaa" demişim gibi atar gider yapıyorsun. ben hümanistlik falan kasmıyorum mantıklı olanı söylüyorum asıl sorumlulara zerre baskı yapılmadığını söylüyorum. yoksa tacizci sığınmacının tekini isterseniz vurun öldürün gebertin
      o sığınmacıyı savunanın anasını zütünden gibeyim. hatta bir sığınmacı isterse dünyanın en iyi insanı olsun buna rağmen bu ülkeden postalanmalı çünkü bunların varlığı her türlü zarar.

      ayrıca gidip badem bıyıkların ayağına kapanın yalvarın demedim baskıdan söz ettim. gerekli baskıyı yaptığın zaman gibleyip giblememe lüksleri olmaz. ya yaparlar ya yaparlar başka ihtimal olmaz. ama işte o yürek yok millette.
      ···
    2. 2.
      -1
      baskı maskı yapsan da giblenmeyeceksin hacı abi çünkü bu ülkede sermaye ne derse o olur . demokrasi memokrasi halk malk bunlar traş işler . bütün ülke - millet olarak 10 yıldır sığınmacılar gibtir olup gitsin diyoruz . üst kademelerde gibleyen oldu mu ?

      yani öyle bir sığınmacının yaptığı şeyi bütün sığınmacılara maledemezsiniz tepkinizi şu kesime gösterin gibi gibko söylemler bu sermayedarların kodamanların ekmeğine yağ sürmekten öteye geçmez .
      ···
   tümünü göster