/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +3 -1
    Buluştuk hatunla starbucksa geçtik kahve içip sohbet ederiz diye, kahveleri aldım, alırken kodluyorum filipinli baristaya, amk adımın sonuna kalpte koydu, gaydi, neyse oturduk sohbet ediyoruz, ne iş yapıyorsun nerelisin, farklı ülkeler olunca konuşacak malzeme çıkıyor, kenyalıymış, hangi tribedansın falan, orda 47 civarı farklı kabile var sanırım bir iki tanesi favorim bile oldu sonradan kızları güzel ve sürekli ıslak olmalarıyla meşhur.

    Hatun gözüme aşık aşık bakıyordu bütün sohbet boyunca, 20lerde birşeydi zaten nerdeyse yarı yaşım ama beyaz ten ilgi nedeni onlarda tabii, nasıl biz siyahi denemek istiyorsak aynı gerekçe işte, neyse dedim bana geçelim olur dedi, geçtik eve iki yudum demlenme sonra öpüşme yiyişme derken yatağa geçtik.

    Ortalama bir ciksten sonra sigaramı yaktım yatak sohbeti yapıyoruz, senden çocuğum olsun istiyorum dedi. Yüzüm afalladı kafamda düşünceler, prezervatif benimkini kullandık değil mi diyorum içimden, delik olma ihtimali yok. Yoo yoo korkma hemen dedi, şimdi değil. 1 sene sonra geri dönecem memleketime dedi, dönmeden önce beni hamile bırakırsın, çocuğu orada doğururum seni de rahatsız etmem hiç, arada istediğinde çocuğun fotolarını atarım diyor, ben de alık alık dinliyorum daha toplasan 4 5 saattir tanıyorum hatunu.

    Sonra meğer bir çocuğu daha varmış, fransız bir abiden yapmış, elemanın fotolarını, oğlunun fotolarını gösterdi bana, dedim düşüneyim ama içimden çattık çatlağa kazasız belasız yollayım da engellerim diyorum. Sonra engelledim hemen evine bırakınca daha arabamdayken, ilk buluşmamdı afrikalı bir hatunla, sonradan benzer teklifi 4 5 farklı hatundan daha alınca alışmaya başladım. Çoğu da afrikalıydı, biri asyalıydı.

    Bir ara amk yapsam mı bile dedim, saçayım tohumlarımı cengiz gibi dünyaya sonrasını bilmesem de yürür gider amk dedim, yıllar sonra çocukların çocukları dna testi yaptığında yüzde 3 türk geni nerden geliyor diye amk diye düşünürler.

    Neyse bu da böyle bir anımdı.

    Özet geç bin diyenler için: afrikalı abla ile yattım, çocuk istedi.
    ···
   tümünü göster