/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +3
    O kadar kötüyüm ki yazma ihtiyacı duydum .
    Gerçekten bıktım . O kadar çok bıktım ki hayatı saldım hep kötü bir hayatın bile yaşamamaktan daha iyi olduğunu düşünen biriydim. Artık cidden doldum .bıktım usandım . insanları hiç sevmiyorum ,kendimi de .sinirden elim ayağım titrediği zamanlar oluyor , ne yapmam lazım . Daha önce pskologa gitmiştim okb için . ilaçları kullanmadım , tekrar yazdırmadım . Gitmeye de utanıyorum ve öğretmen olmak istediğim için bu durumun beni etkilemesinden korkuyorum . Ağlayamaz oldum belki biraz da duygusuz. Hayat cidden zevk vermez oldu , hiç olmadığı kadar ... Eskiden böyle değildi , bir çikolata bir gazoz ya da bi sigara alıp otururdum bir yere ,oturur düşünürdüm . Artık bunlar bana bir çözüm gibi gelmez oldu , o haddeye geldim . Sanki ben bir robotum, herkesi mutlu etmeye çalışan bir robot . Benim duygularım yok mu o görse ne der bu ne der babam ne der akrabalar ne der diyorum hâlâ. Belki de bu kısıtlamalar beni bitiriyor . Bunun acısını ilerde çıkarmaktan çok korkuyorum . Şimdi çocukluğumu yaşayamadığımı düşünüyorum. artık bana verilen işler ve odamın düzeni umrumda değil .buna çok karşı olan biriydim ben aslında , en azından iş konusunda . Ben küçüklükten beri emegimin karisliginin verilmesi takdirde çalışmak isteyen biriydim . Ama biliyorum ki çalışmak benim için bir ceza . Başkasının suçlarını iş yaparak mı çekeceğim. Benim ne suçum var ? Çok zoruma gidiyor ,
    Hem de ÇOK!
    Tam bir bağımlı olmuşum .
    Telefonu mahallede ortam olsa bırakırım diyen ben şu an telefonu tercih ediyor.
    Aşk da neymiş diyen "yine ben" telefonun başından ayrılamıyor.
    Sigarayı bırakırım derdim , şu an bırakmak dahi istemiyorum. Hayatı zehir eden onca insan varken sigara çok masum geliyor . En azından zevkle zehirliyor.

    Üniversite başlayacak tabii kazanırsam , ingilizce öğrenmek istiyorum bu pgibolojiyle ne yapacağım bilmiyorum . En ufak şeye canımı sıkıyor , kafamı takıyorum.
    Bilmiyorum sonumu kestiremez oldum .
    Aslında bi pgiboloğa gitsem iyi olur .
    Neyse benim sinirim azaldı , yazasım kalmadı bu seferlik bu kadardı inşallah bir daha böyle yazılar yazmak zorunda kalmam.
    06/07/2022
    saat 02.33
    ···
   tümünü göster