/i/Tespit

  1. 1.
    +45 -7
    1. istanbul merkezli SyriaTV, Zafer Parti'si Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı radarına almış durumda. Yayınlarında sürekli Ümit Özdağ'a nefret kusuyorlar.
    2. Ümit Özdağ'a sürekli nefret kusulurken, Süleyman Soylu'ya yönelik sürekli övgü dolu yayınlar yapılıyor. Soylu sevgileri o kadar yüksek ki, neredeyse iktidardan dikkate aldıkları tek isim o.
    3. Yayınlarında sürekli sınır hattındaki mayınlara ve Ümit Özdağ'ın mayın döşeme fikrine karşı çıkıyorlar. Stüdyoları ve yayın kaliteleri ise neredeyse TRT'den bile daha iyi.
    4. SyriaTV tümüyle Suriye hükümeti, Beşar Esad karşıtı haberler yapıyor. Bu haberlerde sürekli Amerika merkezli basın kuruluşlarını kaynak olarak kullanıyorlar.
    5. Harf devrimine "dil darbesi" diyecek kadar şuursuzlar. Cumhuriyetin kurucu değerleri için "fesi kaldırdılar, batının giymelerini isteyeceği şeyleri topluma dayattılar" diyorlar. Stratejik göç mühendisliğine karşı çıkmamızı "Müslüman oranının %99 olduğu ülkede Kuran diline utanç verici rahatsızlık" olarak lanse ediyorlar.
    6. ASIL BOMBA BURDA ! SyriaTV, Suriyelilerin siyasi parti kurması gerektiği yönündeki yayınında gerekçelerden birini şöyle açıklıyor: "Kendimizi Türklerin karşısına çıkarıp, onları var olduğumuza inandırmak ve Türklerin ırkçı olması".

    Kaynak: https://mobile . twitter.com/tvpoliturk/status/1553481741049991171?cxt=HHwWhsC4xbXaiY8rAAAA
    ···
   tümünü göster