/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +1 -1
    4- Herkes calisacagi icin calisma saatleri azalacak. issiz kimse kalmayacak. Tahminimde haftada bes gun, gunde 5 saat calisacak herkes. Üretimdeki verimi artirirken insanlarinda hobi edinmeye kendilerine vakit ayirmaya zamanlari olacak. Kitap okuyacaklar. Cehaletin katilidir sosyalizm. Üniversiteler kontrolsüzce her bölümden deli gibi mezun veriyor. Ama is imkani yok herkes boşta. Sosyalizm bunun önüne gececek. 2023 yilinda turkiyenin kac doktora ihtiyaci var 10bin mi. 10 bin mezun verirsin. Bitti. insaatmuhendisi 5 bin mi 5 mezun verirsin. Planlama yapilir. insanlarin yillari fuzuli harcanmaz. Gereken yerlerde gerektigi kadar insan yaşar nufüs kontrolü olur. Kontrolsüz cocuk yapilamaz.
    ···
    1. 1.
      +1
      5- Betondan şehirlerin icinde kalmaktan bıkmadık mı? Dört duvar aralarinda. Çiçek agac görmeden yaşamak. Doğayı tanimadan yaşamak. Telefonun kölesi olmak. Gerçekten insanlara yazık. Yanlış yola yönlendiriliyorlar. Eger sosyalizm olsa bahceli evler. Güzel hayat standartları. Doğayla barışık toplumlar. Gercekten insan insan olur. Tahranda elektrigin %40 ı bitcoin madenciligine gidiyormuş. inanilir gibi değil. Gercekten deger mi? Sanal para için bu kadarı fazla degil mi? Parasiz bir toplum düşünü. Herkes ayni yemegi yer. Ayni seye biner. insanlar sadece bilime , teknolojiye ve ibadete vakit ayirir. insan...
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      dıbına koduğum kitap okumak=bilgili/kültürlü sanıyor.

      sana o kadar cahil tipler getiririm ki huur evlatlarının elinden kitap düşmüyor :D

      günde herkesin 4-5 saat çalışması demek senin bankaya-elektrik idaresine-iskiye ve diğer bilimum kurumlara gidememen demek. bu adamlar da 4-5 saat çalışacağı için sabahtan işini görmek için saatlerce kuyruğa girmen gerekir ki milletin ömrü kuyruklarda geçer.
      özetle bu teorin de çöktü.

      5 demişsin orda da sıçtın. ormanda kalsan 24 saat hayatta kalamıcak bi moronsun gelmiş burada betona küfrediyorsun. bu malca teorini de bahçeli eve bağlamışsın. he yarram herkes bahçesinde tarım yapar şirinler köyü oynar di mi reel hayatta. sonra bi bakmışsın endüstriyel tarım olmadığı için nüfusun yarı yarıya azalmış. istihdam gerilemiş. ekonomin tarım ürününden başka bi gib üretemiyor. gibtiğimin algıcısı seni.
      ···
    3. 3.
      +1 -2
      Cahillik abidesisin. 15 yasinda bir gib bilmeyen birisin.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster