/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    Ad hominem yapma amcık hoşafı. Allaha kitaba sövmemiş diyor sen diyorsun ki fırsat bulsa sövecek. Öyle bir kural mı var dıbına koyim, sizin gibilerin de soykırım hayalleri var o zaman ağırlaştırılmış müebbet çakalım hepinize. Ekonomi tahammül sınırlarını aştı ayrıca, kim seçilir bilmem ama erdoğanın kazanma ihtimali ortadan kalktı.

    Ayrıca ateist sayısındaki artışın akp ile alakası yok, sosyal medyanın internetin yaygınlaşmasıyla millet daha çok araştırır oldu. islami kurallara bağlılık ile yaşayan insanlarla seküler yaşayanlar arasında mutluluk, ahlak bakımından uçurum olduğu görüldü. Müslüman nüfus çoğunluğuna sahip devletlerin hepsi mafyatik otoriter dikta rejimi haline geldi, çalıyorsa çalsın kafirlerden çalıyor diyerek insanlar jüstife ediyor Türkiyede. Bu ortamda islama yönelme azalır.

    Yeni gelen iktidarın zulmetme gibi bir fırsatı olmayacak. Bütün yargı makamları ele geçirildi, devlet ile mafya ilişkisi 90lar seviyesinin üstüne çıktı, halkın devlet algısı nazi almanyası yönüne doğru kaydı. Yeni gelen iktidar çok parçalı olduğundan fazlaca çıkar çatışması olacaktır bundan dolayı devletteki şeffaflığı sağlayamayacaklar.

    Gülşen olayından buralara gelmedim, Türkiye siyasetinin küçük bir analizini yapmaya çalıştım.

    bastilleden kacamayan adam
    ···
   tümünü göster