/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 76.
    -2
    Hala anlamamakta ısrar ediyorsun. Düşman ordusuna katılıp türklere ateş açtılar demişsin, adamlar zaten 2. Seviye vatandaş konumunda askere bile gavur diye alınmıyor isyan etmek en doğal hakkı. Ayrıca soykırımın geçmişi 1890lara uzanır hamidiye katliamları sonrası ermeniler silahlandı.

    Belge yok demişsin, tehcir emri başlı başına bir belgedir. Tehcir zaten savaş suçudur, tehcirin ölüm yürüyüşü amaçlı yapıldığı açıktır, yani soykırımdır.

    Kendi milletini bu kadar gömen toplum yok diye bir saçmalık atmışsın ortaya. Ulan ilkokuldan beri Türk milletinin yüceliği diye sayısız kolpa atılmıyor mu? Milliyetçi söylemleri kullanan partiler(AKP MHP iYiP ZAFER) neredeyse %60 etmiyor mu? Ülkü ocaklarına girdiğinde önünde sayısız kapı açılmıyor mu? 1850lerde ülkenin %40ını oluşturan Türkler şu an nasıl %70 oldu? Mağdur rolünü Türkiyede en iyi ulusalcılar oynar.

    Soykırım kabullenildiğinde başka ülkelerin ekmeğine yağ falan sürülmez. Türkiye toplumsal barış ve rasyonel toplum düşüncesini sağlama yolunda önemli bir engeli kaldırır. Adam çıkıp biz 40 çeriyle çini basan Kürşatın torunuyuz diyor, kendisiyle %1 gen ortaklığı bulunmayan birilerinin yaptıklarını kendinde atfediyor. Zenofobinin yükselme sebebi de budur. Sevr kompleksi aşılmalıdır.
    ···
   tümünü göster