/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    Süreci biraz daha tedaylı anlatabilir misin?
    ···
    1. 1.
      +6 -1
      panpa konuya hangi kısımdan gireyim bilmiyorum. tek din islam değil bunu belirteyim, şimdi dinlerden girerim misyoner damgası veya kur'an-ı kerim'in yanlış yorumlamasından kaynaklanan bir ayet var "eğer senin arkadaşının inancını değiştiriyorsa onu öldür ayeti" uzatmadan şöyle başlayayım.

      Dostum hristiyan inancına yakınım ve mormon tarikatının yazılarını okudum en başlarda saçmalık geliyordu. tanrı bizi dinliyor mu? tanrı bizi seviyor mu? bende bizi giblemediğini ve şu ayet yazar incilde "hardal tohumu kadar bir imanınız olsa şu dağa şurdan şuraya göç derseniz, göçer" hardal tohumu dünyanın en küçük tohumudur ve ağaç olduğunda çok yüksek, sağlam ve bir sürü dalları olur onlardan çiçek açar ve kuşlar ondan beslenir ve yuva yapıp o ağaca barınır.

      Şu kısımı iyi dinle:
      açıkçası gib kadar inancım ve imanımla inanarak başladım. 1.5 sene etraftan gelen işlerle geçiniyordum, bir işim yoktu. ailemle kavga ettim bu durum için ve sinirlendim ilk defa dua ettim bak ilk defa "bir yol göster tanrım beni duyuyorsan diye" sonra google'a sadece şunu yazdım "grafik tasarım iş ilanı" ilk çıkan linke tıkladım ve evimin 5 dakika yanında bir reklam ajansı buldum. ardından rasgele incilden sayfa açtım ve şu ayet yazıyordu. "Dileyin, size verilecek; arayın, bulacaksınız; kapıyı çalın, size açılacaktır. Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır.". Hiç bir şey bu kadar rastlantı üst üste gelemezdi. Yarınki gün mail falan yollamadan direkt oraya gittim iş görüşmesine ve bir sonraki gün işim oldu.

      bunun gibi olaylar artmaya başladı ve daha da yükseldim daha iyiye gidiyorum. panpalar daha da anlatırım fakat sıkmak istemiyorum bunların rastlantı olduğunu düşünmüyorum.
      ···
   tümünü göster