/i/Tespit

  1. 1.
    +3 -3
    Burada metodolojik bir hata var. "Kadınların aklı başına 25imden sonra geliyor" ifadesi tamamen kadınların hepsinin hayatı boyunca uzun süreli ciddi ilişki istediği varsayımı üzerine kurulu. Böyle bir şey yok. Kadınlar sizin iyi erkek dediğiniz kişilerle uzun ve stabil bir ilişki kurmak yerine üst seviye bir erkeği paylaşmayı tercih eder. Tabi bunu birçoğumuz anlayamıyoruz çünkü o üst seviye erkek değiliz şimdilik. Yani demem o ki, 8/10luk erkekle kadın ciks yapmak ister, ona ciks borçlu değildir. 30lu yaşlarında birlikte olduğu iyi kalpli temiz merhametli güler yüzlü 6/10luk erkeğe ise kendini ciks borçlu hisseder. isterse bütün dünyaya sahip olsun o erkek, vücudu beğenilmediğinden kadının arzusunu çekemez. Birçoğumuz kadınlar tarafından arzulanma konusunda sıkıntı yaşıyoruz ve yaşamaya devam edebiliriz. O yüzden spor salonuna gidin, bir şeylerle uğraşın, kendinize bakın.

    bastilleden kacamayan adam
    ···
    1. 1.
      +1
      adam doğru yazmış niye eksiliyonuz amk
      ···
      1. 1.
        0
        Bu sitede çok ağır huur çocukları var.
        ···
    2. 2.
      0
      Çok doğru diyor evrimle ilgilenen biri olarak söylüyorum bu işler tamamen pyshical appearance dır arkadaş vücut demis ama 1. Öncelik yüz güzelliği simetriligi yakışıklılık 2.Boy 3. Vücuttur
      Hatta vucut olmasa dahi kabul edebilirler çünkü bu degistirilebilen bir şey ama genetiği değiştiremezsin ak
      ···
      1. 1.
        0
        Ben bu konuyla ilgili çok bilgiye sahip değilim. Merak ettiğim bir şey var, şimdi bir kadının karşısında ortalama ve yakışıklı 2 erkek var. Yakışıklı olan sünepe, ezik diyelim. Yine yakışıklı olanla ciks yapmak ister mi? Erkekler gibi çalışmadığını düşünüyorum kadın beyninin. Erkekler sadece güzelliğe göre seçim yaparlar.
        ···
   tümünü göster