/i/Tespit

  1. 26.
    +1
    Şu internetten kadın düşürurum düşüncelerinden vazgeçin artık hepsi işi paraya dökmüş durumda senin gibine gelmiyorlar kuru kuruya artık onlyfans gibi sitelerde bu bedenlerini paraya çeviriyorlar 3 4 ayda ev araba alçak para kazanıyorlar senin kuru merhabana papuc bırakmazlar artık internet hepsinin gözünü açtı bunu bile bile hala her kıza günde 1000 mesaj geliyor kızlara egolu diye ağlayana bak günde 500 kıza yaşıyordur o kıza binlerce kişinin yazdini bile bile yaziyosun ama sonra aglamicaksin işte bu kizlar egolu bu kızlar kaprisli kendini beğenmiş diye senin cinsin bu hale getiriyor onları belki sende onların içindesin kendi düşen aglamamasi lazım..
    ···
    1. 1.
      0
      hayatımda sadece 3 kere dm attım amk. ve dm attıklarımın da hepsini daha önceden tanıyordum.

      böyle ( https://www.youtube.com/w...Y&ab_channel=Twitcher ) gerizekalılar yüzünden olan benim gibilere oluyor. ama en azından ben 18-21 yaş arasında cikse doydum. şimdi ise incel olma yolunda ilerliyorum.
      çünkü, çok fazla kilo aldım ve çevremden soyutlandım. 7/10luk bir erkekken, 4-5/10luk bir erkek oldum.
      ···
      1. 1.
        0
        Panpa genel konuşuyorum seni onu şunu bunu hedef almadım yani işler bu hale geldiyse erkekler yüzündendir sen yapmazsin ama başkalari yapıyor işte
        Şimdi tabi biz buraya boşuna yazıyoruz o ayrı adam bunu okuyup ne diyor bunlar gıdım ks de biraz kız kovaliyom bari dicegi kesin..
        ···
   tümünü göster