/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -1
    Muhtemelen çirkin ve obez erkektir. Kendi yannan gibi olduğu için hemen önemli olan karakter savunmasına geçer. Tıpkı yalancı kadınlar gibi. Oysa 31 çekmekten elleri nasır tutmuştur. Sorsan tercih der. Ama kadınlar kendisiyle yakınlaşmak istemez ve mesajlarına görüldü atar.
    Yakışıklı erkek, kadınların ağzını sulandırır. Cinsel isteğini arttırır, güleryüzlü olmalarını sağlar. Normal bir erkek, bir kadın için bir sürü masraf etmek zorunda kalabilir. Ama yakışıklı erkek evinin konumunu atar ve ilk buluşmadan istediğini elde eder.
    Yakışıklı erkek merhaba yazsa hoş karşılanır, normal erkek merhaba yazsa görüldü yer. Çünkü mesajın basitliği erkeğin tipiyle doğru orantılıdır.
    Yakışıklı erkek saçma hareketler yapsa bile kızlar bunu gözardı eder. Onlara göre bunlar kaale alınmayacak ufak kusurlardır. O onu öyle sevmiştir. Normal erkek aynısını yapsa linç yer. Trip yer. Rezilliktir.
    Eğer kadınlar tarafından ilgi görmüyorsanız üzgünüm beyler bu paranızla ilgili değil, kendinize yeterince bakmamanızla ilgili
    Selam olsun
    ···
   tümünü göster