/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +2
    Istanbul secimlerinde hdp chpyi destekledi diye bi palavra cikarttilar ve herkeside inandirdiniz..

    Madem destek verdiniz ilk secimde 10 bin oy farkla kazandi imamoglu.
    2.secimde 800 bin oy fark oldu demekki o 790 bin oy sizden degil eger sizdense ilk secimde niye vermediniz bu nasil bir destek verme kendinizle celisiyorsunuz.

    Bide tutturmussunuz biz olmadan kimse kazanamaz cumhurbaskani ve akp siz olmadan kac secim kazandi artik birakin bunlari her kazanan kimse ona yanlamayi birakin bu konu hakkinda gorusleri cok merak ediyorum.

    Secim sonrasi chp iyi parti ve akpden ayrilan mhp koalisyonu olursa napicaksiniz merak icindeyiz cevaplar icin simdiden tesekkurler.

    Edit ilave... gelen suriyeliler yuzunden batida is yapan kurt vatandaslari issiz kalmaya basladi.
    genelde hizmet sektoru insaat gibi yerlerde bu insanlar suriyeliler yuzunden issiz kalirken suriyelileri gondermek isteyenlere karsi hdp kesinlikle gonderilmesinler diyor.
    kendilerine oy veren insanlar suriyeliler yuzunden issiz ve ac kalmisken bunu savunmalarinin nedeni suriyede bir kurdistan kurulmasi yani suriyelilerin bosalttigi yerlerde bir kurt devleti kurulma istegi.
    Suriyeliler geri donerse boyle bir durum asla olamayacak bu yuzdende hdp buna karsi cikiyor. Peki o issiz kalan ac kalan size oy veren insanlara bunu nasil anlatmayi dusunuyorsunuz bu size buyuk bir oy kaybi yasatmicakmi. Cevremde hdpye emanet oy vermis cogu kisi artik chpye donmeye basladi chp sayesinde baraji gecmis bir partiyken hala chp iyi parti bize muhtac demeniz artik sinir bozucu kusura bakmayin secimlerde buyuk bir surprizle karsi karsiyasiniz bunada cevap verirseniz sevinirim tesekkurler...
    ···
   tümünü göster