/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 26.
    +1 -3
    Sevgi kavrdıbının incelemesini yaptığımızda kadın da erkek de sever sonucuna ulaşırız. Fakat koyduğumuz eşik önemlidir. Annenin çocuğuna duyduğu sevgiyi eşik kabul edersek dünyada başka türlü sevgi yoktur. Ayrıca hiçbir şeyi romantize etmeye gerek yok, erkekler her zaman fiziki güzelliğe bakarken kadınlar 25ten önce fiziki güzelliğe 25 35 arası hem fiziğe hem paraya 35ten sonra ise sadece paraya bakar diyebiliriz aslında. Kadınlarınki biraz daha adil tabi. Parayı, gücü elde edebilirsiniz, vücudunuzu geliştirebilirsiniz. Ama çirkin bir kadının yapacağı pek bir şey yok. Buradaki dengesizlik de hipergami ile çözülüyor. Sadece en iyilere odaklanıyor kadınlar.

    Doğanın kanunu böyleyken, sizlere de çalışmak düşüyor. Çok çalışmak gerekli, başka çaresi yok.

    bastilleden kacamayan adam
    ···
    1. 1.
      0
      kapitalizm öğütleri. çalış çalış çalış. alayı zırva. kadınların yanındaki arabası olmayan zargana erkekler ne ayak peki?
      ···
      1. 1.
        -1
        Spesifik örnekler kişinin aklında daha fazla yer edinir. Sandığın kadar çok değiller. O zarganalar rasyonel olmayan tercihlerdir, tercihi yapan kadınlar da pgibolojik sorunları olan kadınlar.

        Ayrıca kapitalizm dediğimiz şey 150.000 yıllık modern insanın doğasıdır. insan doğasını inkar etmek, ben bu gezegeni beğenmiyorum uzay gemisi inşa edilmeli demekle aynı kafadır.

        bastilleden kacamayan adam
        ···
   tümünü göster