/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    0
    Rez umarım bitirirsin yazını
    ···
    1. 1.
      +1
      Bitti panpa * Ben de araştırmaya daha yeni başlamış sayılırım. Aylar önce hayatımı düzenlemeye karar verdim. ilk iş bir videodan aklımda kalmış dünyanı değiştirmek istiyorsan odanı değiştir diyordu. Odamı düzenledim. Her şeyin yerini belirledim. Bir işe başlamadan önce artık odamı topluyorum.
      Bedava haz veren her şeyi kestim neredeyse. instagram, tiktok, twitter. Sadece twitter a girip 5 dk bu gün nasıl bir yannanlık dönmüş diye bakıyorum o kadar. Bir de akşam twitch yayını izliyorum biraz. Geri kalan zamanımda çalışıyorum veya başlıkta paylaştığım diamond tema, evrim ağacı gibi kanalları inceliyorum öğrenmeye çalışıyorum. Eskiden celal şengörü şeytan gibi görürdüm şu an vay amk diye bakıyorum adama. Kur'an ı hem Türkçe hem ingilizce hem Almanca baştan sona okumuş asıl şeytan bizmişiz amk. Kendime değer vermeye başladım. Spora yazıldım her gün spora gidiyorum artık.
      Herkesin yapabileceği şeyler bunlar aslında. Öz saygımı kazandım geliştirmeye çalışıyorum diyebilirim. Yine uzun yazdım neyse yazımın sonu bu olsun bari *
      ···
   tümünü göster