1. 1.
    +2
    Bu konuşmayı biliyorum youtube'da japon beya çin bir tarih kanalında fullu var 35 dakika filan. Burası da son kısımları. Buradan önce

    "asla yalan söylemeyeceğiz ve aldatmayacağız" diye bağırdığı bir yer var arada açıp dinleirm gaza getirir.

    https://youtu.be/0KU7UM3i4qw

    31:25'te başlıyor.
    ···
    1. 1.
      +5
      Bu adama büyük saygı duyuyorum baylar. ikiniz için söylüyorum, bu adam tarihin en büyük realist figürüdür. Zayıfa acımak doğaya ihanettir diye bir sözü vardır en hoşuma giden sözdür. Bu adam sayesinde Almanya içindeki etniklerden kurtulduğu yetmedi adam Avrupayı elinden geldiğince temizledi. Sakatları çingeneleri düşük zekalıları öldürdü. Şuan Almanya sakat nüfusu olan en az ülkelerden birisi, bunu Hitlere borçludur.
      Savaşlarda, cesur kişiler en önde gider ve ölürler, zeki kişiler politikayla uğraşır ve öldürülürler. Savaşamaz sakat nüfusu ve salaklarsa ürerler. Sıkça ürerler, ve dünyanın demografisini değiştirmeye başlarlar.
      Günümüzde bunu kavrayabilecek çok az insan var, geneli modernize adı altında ya eşitlik hak hukuk diye ardını dövdürüyor, ya da bu aptallarla karışıp evlilikler yapıyor. Irkımız ve milletimizin geleceği için buna göz yummak vatan hainliğidir.
      ···
   tümünü göster