/i/Tespit

  1. 1.
    -1
    Çok ağır yaşam şartları da olsa ona dayanabilen %1lik kısım hayatta kalır ve ardından çoğalır. Örneğin erkek vücudunun daha güçlü olması zaten daha çok fiziksel sıkıntıyla mücadele ettiğinin ispatı. Nispeten sadece kadınlar kadar güçlü bir bedeniniz olsa zaten zaten hayatta kalmak, çoğalabilmek büyük sorun olurdu.

    Yani bu işler denge işi yieen, ağırlık bir tarafa kaydıkça ona göre düşmeden kalanın nesli devam eder, vahşi doğa dediğin aslında bizi bu güce ulaştıran adalet. Şikayet edemezsin. Bugün hayatta kalmak zengin olmaya, daha çok teknolojiye & bilgiye ulaşmaya, streslerle başa çıkmaya, yakışıklı olmaya, vb. kıstaslara bağlıysa bu değişime uyum sağlayabilenler hayatta kalacak.

    Eğer gücünüz yetiyorsa bu kıstasları değiştirirsiniz, yoksa gücünüz adapte olup hayatta kalmaya yetiyorsa hayatta kalırsınız, bu da yoksa nesliniz tükenir.

    Ulan her konuda en doğru ben konuşuyorum, burda harcanıyorum amk.
    ···
    1. 1.
      0
      Bu kadar destan yazmana gerek yoktu, benim bahsettiğim olay erkekler olarak bizler daha zor durumdayız bunu açıkladım başlıkta.
      ···
    2. 2.
      0
      Düzeni lehine değiştirebiliyor musun?
      ···
    3. 3.
      0
      ağzı olan konuşmuş amk kadınların bağışıklık sistemi de daha güçlü ona bakarsan erkeklerin hastalık mortaliteleri daha yüksek yani daha kolay ölüyorlar hastalık karşısında boş yapmayın insan sandığınız kadar güçlü bir varlık değil gücü de fiziğinden falan gelmiyor beyninden ve kabiliyetlerinden geliyor.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster