/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +6
    Aga manita için şehir bölüm seçen adam bi zahmet okumasın ya, bence bırak okulu memleketine dön tarlada öküz olarak çalışmaya başla.
    ···
    1. 1.
      0
      Öyle deme be hacı, seviyorum kızı kızda beni seviyor ama bir şeyler oldu işte bu durumdayım. Vizelerimde iyi geçiyor, doğalgaz tesisat teknolojisi okuyorum iyi bölüm ama bilmiyorum bitirsem mi. Ki zaten ben doğalgazcıyım. Offf
      ···
      1. 1.
        +1
        Moruk yakınında olsam hayal dünyasından çıkman için iki tokat çekerdim sana. Kendi hayatına baksana neden birine kendini endeksliyon ki, ayrılmışsın olabilir, kızdan ayrıldım diye mesleği mi bırakıcan amg anana babana hiç mi acımıyon. işine bak madem mesleğin bu bölümüm de güzel dedin, bitir okulunu işine bak oğlum kimseye bağlı karar verme hele de bu yaşlarda.
        ···
      2. 2.
        0
        ihtiyacım olan motivasyon buydu galiba. Teşekkür ederim bilader. Eve gitsem çiftçiyim zaten babama da ağır geliyor işler onun elinden alma fikri vardı aklımda.
        ···
      3. 3.
        +1
        Rica ederim hocam. Bence okulunu bitir, yine babanın elinden işleri alırsın, ama diploma kenarda dursun, artık çiftçilik yapmak istemediğinde ya da bir şekilde yapamadığında tutunacak ekstra bi dalın olsun. Karıyı kızı boşver hepsi gelip geçici daha çok farklı insanlarla tanışırsın unutursun bile bu günleri. Kararını kendi istediğin şekilde kendine göre ver ki 10 sene sonrasında bugünleri hatırlayıp ulan ben şu an yanımda olmayan insan için ne taklar yemişim diye pişmanlık duyma.
        ···
      4. 4.
        0
        Oğlum taşşağını yerim lan senin. Allah razı olsun senden bilader, çok teşekkür ederim.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster