/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    herhangi bir forumda yada sagda solda maç satanlar oluyor gördünüğümüz kadarıyla gecenlerde başıma gelen bi olayı size anlatayım.

    bana bir mesaj geldi faceden sığırın teki dedi
    -şu siteden oynarsan sana ücretsiz maç vericem
    -tamam dedik (nasıl olsa iddaciyiz orasi burasi farketmez)

    girdim siteye üye oldum ateşledik 20 tl adam bize 100%100 bonus verdi siteye bi baksan pro site. yatırım yapilmis belli.

    adam verdi 2 tane maç hemde 1/2 2/1 bi baktım 125 oran yatirdim tum parayi (20 ve bonus toplam 40 tl)

    amk maçlara bi baktim takimlarin ismini ne duydum ne gördüm farklı sitelerde baktım yok canli maçlarda. (flash score dahil).

    derken bekledim geldi 2 maçta bi oldu 9000 küsür. bizim sığır 2 maç daha verdi oldumu sana 15 bin kasa. ama verdigi maçlar amk (bilmem nerenin bilmem ne takımı) yok yani internette bahis sitelerinde.

    ben biraz işkillendim dedim çekeyim bari parayı . 8bin lik para cekim talimatını verdim kabul edilmedi canlı yardıma bağlandım. karının teki dedi iste ilk olarak kazandiginiz miktarin %35 ni siteye yatırmalısınız yani 10bin çekebilmek icin 3.500 yatıracaz. bunada vergi vs gibi kılıf koymuşlar huur çocukları.
    sağda solda forumlarda dolanırken baktım baya bi sığırın (%35 ni yatıranlardan bahsediyorum) hemen üyeliğini iptal etmisler ne siteye girebiliyorlar ne bi muhattap buluyorlar.

    öyle sistem yapmış serefsizler hiç bir yerde asla oynanmamış ve oynanmayacak maçları sitenin icine dahil ediyorlar oranları tuttuturuyorlar garibim saf adamlarında paralarini sövüşlüyorlar.

    zaten adamlarin gözü sizin 20- 30 tlnizde degıl 10bin 20 binizde
    ···
   tümünü göster