/i/Acil

  1. 1.
    0
    Kuzen önce yüz bölgesini inceliyoruz, yüzdeki bölümleri tanıyalım.
    -Burun. Asla büyük, şekli göze batar derecede bozuk ve çökük olmamalı. Gerekirse estetik.
    -Kulak. Asla kepçe olmamalı.
    -Dişler ve ağız. inci gibi olmalı kuzen, eğer öyle değilse de gerçekten o seviyeye getirmeye çabalamalı. Benim köpek dişlerim hafif sivri zirkonyum yapacaktım ama vazgeçtim yazın Amerika'ya gitmeden kısa bi süre önce kredi çekip üst tarafı zirkonyum kaplatacam amg gülüş estetiği yaptıracam.
    -Çene. yüzdeki enn enn enn önemli unsur çenedir kuzen unutma. Çenen iyi olursa adan olursun. For example kuzen: https://youtube.com/shorts/TJxpWl6H7lw?feature=share and 2. örnek: https://youtube.com/shorts/MbmJN8AE9x8?feature=share Çenen iyi olursa yüzdeki diğer kusurlar iyi çenen sayesinde iyi bir bütün olarak gözükebilir ama diğerleri güzel çene kötüyse yannanı yedin kuzen. Çeneyş geliştirmek için mewing ve çiğneme topu egzersizleri yapabilirsin kuzen. Ben bunları yapıyorum ama + olarak amerşkaya gitmeden önce jawline yaptıracam yine amg.
    -Saç. Benim manyak güzel, simsiyah gür saçlarım vardı genetikte dökülme var hafiften dökülüyor ön yan taraflar azıcık açıldı göze batmıyor ama. Ayrıca saçlar seyrekleşmeye başladı fark ediyorum, saç ektiricem sonra prp yaptırıcam (saç derisinin altına gerekli vitamin ve mineralleri enjekte ediyorlar saçın daima canlı oluyor ve dökülmüyor.)
    -Yüz Cildi. Cildine bakım yapacan popi. Bebeksi cilt için cildindeki kusurları tespit edecen ve çözümünü araştırıcan. Ben yüz yıkama jeli tonik ve c vitaminli serum kullanıyorum + güzellik merkezinden 6 seans hydrafacial aldım 1200 tlye yeni yeni bu piyasaları öğreniyoz ne faydalı ne değil görelim öğrenelim amg.
    -Vücut cildi. Pürüzsüz cilt için c vitamini ve bol bol (günde 400-500 gram) sebze yiyecen popi. Vücut cildi diye ayırdım ama kolay anlaşılır olması için. Bu dediğim yüzündeki ciltte de pozitif sonuçlar doğurur kuzen.
    ···
    1. 1.
      0
      + olarak kıyafet, güzel koku, güzel ağız kokusu, iyi sohbet de var popi
      ···
   tümünü göster