/i/Günlük

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    0
    Bugun bir kaç saat önce afyonda polislik sınavına girdim. 2 saniye ile kaybettim parkurum cok iyiydi sağlık topunda ayağım kaydı 2 saniye ile kaybettim. Söyleyebileceğim bir sey yok. Kotu hissediyorum. 7 8 ay sonra bir daha kpss ye girip tekrar deneyebilirim veya tecili bozdurup askere gidip sözleşmeli olarak kalabilirim. Hic bir işim rast gitmiyor. Evden de kovuldum bayağı oluyor. Belki yazmamışımdir. Aile hayatım kalmadi zaten yoktu da hiç yok artık. Tamamen yanlizim hep olduğum gibi.
    Simdi sakat ayak ve yarı bozuk moralle nisanlimin yanina gidiyorum. Onu görmeyi hak ettiğimi zannetmiyorum ama çok özledim. Canim cok sıkkın. Herşey yapasım geliyor su an ama kıyamadığım canimdan cok sevdiğim var. O olmasa simdi burayi da işgal etmiyor olacaktım zaten. Bitmisti hersey.
    Gidince sigarayı bırakıp antrenmana devam edeceğim daha fazla antrenman daha fazla çaba göstereceğim. Veya askere gideceğim. Bir kaç gün kafamın yerine gelip düşünmem lazım. Nefes almaktan mutsuzum hep te oyle oldum zaten. Geride bir abim olsaydı böyle uzatmazdim hic bir şeyi. Anasını sattığımın kaderi.
    ···
   tümünü göster