/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    0
    Yazık olmuş, önce bir girseydik. Ama üzülme 2023 için küçük bir hikaye yazdım pampa.

    2023 tıpkı diğer insanlar gibiydi. Şehirde küçük bir apartman dairesinde yaşadı ve bir teknoloji şirketinde yazılım geliştirici olarak çalıştı. Teknolojiden her zaman büyülenmişti ve kod kullanarak problem çözmeyi seviyordu.

    Bir gün 2023, yapay zekadaki son gelişmeler üzerine bir konferansa katılma daveti aldı. Alanındaki uzmanlardan haber almak ve en son araştırmaları öğrenmek onu heyecanlandırdı.

    2023 konferansında, doğal dil girdilerini anlayabilen ve bunlara yanıt verebilen yeni bir yapay zeka dil modeli hakkında bilgi aldı. Bu teknolojinin getirebileceği olanaklar karşısında hayrete düştü ve onu kendi işinde kullanmaya başlamak için sabırsızlanıyordu.

    Konferansın ardından 2023 yenilenmiş bir enerji ve heyecanla işinin başına döndü. Yeni AI dil modelini denemeye başladı ve daha verimli ve doğru yazılım programları oluşturmayı başardı.

    2023'ün çalışmaları üstleri tarafından fark edildi ve kısa süre sonra şirket içinde liderlik rolüne terfi etti. Sorunları çözmek ve şirketin ürünlerini geliştirmek için AI dil modelini kullanmaya devam ederek ekibin saygın ve değerli bir üyesi oldu.

    2023, yolculuğuna dönüp baktığında, ne kadar yol kat ettiğine inanamadı. Önüne çıkan fırsatlar ve hedeflerine ulaşmasına yardımcı olan teknoloji için minnettardı. Geleceğin daha da fazla olasılık barındırdığını biliyordu ve gelecek yılın neler getireceğini görmek için can atıyordu.
    ···
    1. 1.
      0
      phauhauah bana beyinsiz diyen adama bak dıbına koyduğumun ortaokullu embesili uğraştığın şeyi gibeyim gerizekalı muallak
      ···
      1. 1.
        0
        Sus ve şukulamaya devam et züt oğlanı.
        ···
   tümünü göster