/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
https://encrypted-tbn0.gs...2KDVfjIh53pw&usqp=CAU
  1. 1.
    -5
    her şeyden önce türkçülük, saf türk milliyetçiliğinin adıdır. kelime sonundaki ek sadece türk'e ve türklüğe mensupluk, sevgi ve taraftarlık gösterir. türkçüler, ülkücüler gibi türk milliyetçiliği yaptığını söyleyerek arap dini propagandası yapmaz.

    bizim gerçek ülkümüz türkçülüktür. ülkü; gerçekle hayalin karışmasından doğmuş olan, düne bakarak yarını arayan, bize hız veren ve uğrunda ölünen büyük dileğimiz, manevi gıdamızdır. milletler, ölebildikleri kadar yaşama hakkına sahiptirler.

    türkçülük, türk uruğunun kayıtsız şartsız hakimiyeti ve bağımsızlığı ile türklüğün her yönden bütün milletlerden ileri ve üstün olmasıdır. bu ülkü, türkler var oldukta gerçekleşmişti. büyük türkçülük ülküsü ve inancı ile yetişen gençlik sayesinde yarın yeniden gerçek olacaktır. türkçülük, dün bir memba iken; bugün çaydır. yarın ise coşkun bir ırmak olacak ve önünde yabancı duygu ve düşüncelerden gelen bütün engeller de arabın putu da yıkılacaktır.

    türk devletleri birleşecek, tek çatı altında toplanacaktır. bu kavuşma kaçınılmazdır. turan önümüzde uzanıyor. turan içimizde canlanıyor. arkamızdan hun budun geliyor.

    başbuğ ümit özdağ'ın askerleriyiz.
    ···
   tümünü göster