/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -8
    Efendi adamın tokgib kırılganlığı-Robert A. Glover kitabını okuyun. Pgibolog olarak neden efendi erkeklerin toplum için zararlı olduğunu açıklıyor. Kızlar efendi dediğiniz sünepe yıkıklar ile maganda arasında kaldığı için içgüdüsel olarak magandaya çekiliyor. Sebebi ise basit: Maganda kendini ve çevresini koruyabilecek potansiyeli varken yıkık sessizce ağlamayı seçiyor. Bu yoruma cügü ve yorum atarak ağladığın gibi.
    ···
    1. 1.
      +1
      Çünkü sen ufak tartışmalardan bile kaçıyorsun, kötü insanlara bile fikirsel olarak karşı gelmek yerine arkasından konuşacak kadar korkasın. Eski devirlerde tek gücü bağırmak olan kadınlara bile el pençe divan duruyorsun. Bir fikri bile 15 kere sorgularken daha yeni tanıdığın bir kıza peygamber muamelesi çekiyorsun.
      ···
    2. 2.
      +1
      Dogru dion aga fikrini savunan belli bi durusu olan erkek huur evladida olsa sevilir piyon erkekler sevilmez amg hem karakterli hem guclu erkekler bu tarz ucuz kasarlara gelmez ztn ucuz dusuk zekali kizla zaman gecmio amg
      ···
    3. 3.
      0
      Efendilik ile ezikliği bir tutuyorsun yanlış önerme
      ···
      1. 1.
        0
        Ben değil millet bilmiyor. Aralarındaki fark şöyledir: insanlar masumiyeti iyi biri olduğunu düşünür ama masumiyet kötülüğü bilmemektir, iyi biri bilip kullanmamaktır.
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster