/i/Tespit

  1. 1.
    +27 -4
    Gelmesine rağmen fark edilmeyen çok büyük bir tehdit var. Bu öyle bir şey ki tacizler, kışkırtmalar, terör eylemleri yanında hiç kalır. Zaman geçtikçe ülkedeki servet sığınmacılar lehine artacak ki artıyor da. Çünkü para kazandıran hizmet, sanayi ve tarım sektörlerinde suriyeliler başta olmak üzere göçmenler çalışıyor ve bu iş kollarında yükseliyorlar.

    Bizim salak Türkler hiçbir gibe yaramayacak gibten taktan bölümlerde hiçbir tak öğrenmeden yıllarını heba ederken suriyeli, afgan gençler sanayide ustalık, hizmette zanaat ve ticaret öğreniyorlar ve öğrenirken bile para kazanıyorlar. Size bu işler angarya gelebilir ama birazcık yaşı büyük olan herkes bu ülkede paranın esnafta, sanayicide olduğunu bilir ve bu alanlarda yetişen gençler göçmen olduğu için geleceğin sanayici-esnaf kesimi Türk olmayacak. Elinde para, dolayısıyla güç olan bu kesimde ülkedeki söz sahibi kesim olacak. O üniversitede 4-5 yıl boş boş am peşinde koşan gençlerde en fazla kpss de atanıp, asgari ücretin 1/3 fazlasına memurluk yapacak veya kasiyer, kurye falan olacacak.

    Daha şimdiden isçibaşı olmuş, günübirlik depo da mal taşıyan Türk gençlerine emir yağdıran suriyeliler gördüm. Aldıkları ufak bir yükselmede bile hemen Türklere karşı çirkefleşiyorlar.

    Yani bana ırkçı faşist diye saldırmadan önce yarın bu adamların hem nüfus, hem nüfuz olarak arttığında ne yapacaklarını bir düşünün sadece tamam mı?
    ···
   tümünü göster