/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +11 -1
    Araştırdığım kadarıyla bu bin izmirde yaşıyormuş fakat taşınmış, nereye taşındığını bilmiyoruz belki de geri dönmüştür.1 yıl öncesine kadar hocaya soracağım felsefe tezimle ilgili soruyu öylesine şakayla karışık buna ve bunun gibi iki dallamaya mesajdan yazmıştım bu bana cevap yazdı ve hoca yarım saat sonra döndü, karşılaştırdığımda pürüzler hariç verdiği cevap doğruydu. Ulan dumura uğramaklı züt olup ne okuyorsun sen dedim hayat okulu mezunuyum diye emoji attı yine. Ulan taktım kafaya bunu, belirli aralıklarla kız hesapları açıp türlü cilveler yaptım başlarda önemsemedi, daha sonra konuşmalar ilerleyince gerçekte kim olduğunu, tahrik edip öğrenmek istiyordum bunun bilgilerini.
    O aşamalara gelemeden ya aniden konuşmayı kesti, ya da sert konuşmaya başladı. Son bir kez geçmişini kurcalayarak 3 ay sonra yeni hesapla denedim, fantezileri arasında geçmiş yazılarındanda kurcaladığım kadar külotlu çoraba tahrik oluyor. Entrylerime aralıklarla felsefe serpiştirerek sohbeti startladım. Bu kez sohbetin ortalarında sonunu beklemeden direkt inceliklerle araştırdığım külotlu çoraplı bacakları attım. 20 gün boyunca konuştuk ve fotolaştık, felsefe konusunda ciddi bir bilgi birikimi var, tarih ve siyasete hakim. Bir çok konuda şey biliyordu ve konuşuyorduk ta ki bi kaç falsomu çakmış olacak ki konuşmayı aniden kesti. Açık vermiştim.

    Geçenlerde de masal okuyan kızla masal okuduğu için çıkmıştım yazıyordu. Aynı şekilde hastalıklı mikrop hesabında uyuyan bir kızı izlemeyi severim diyordu.
    Zeki, komik ama anlamlandıramadığım bi delilik var. Tedavi edilmezse toplum sağlığı adına çok tehlikeli biri olacak gibi duruyor. işin dahası insanları etkiliyor ve insanlar bir süreden sonra bu bine dönüşmeye başlıyor.
    Sanmıyorum benden daha fazlasını bilirmisiniz ama, hakkında bildiğiniz şeyleri özelden bana yazabilirsiniz.
    işten vakit kalınca dahasını da yazacağım.
    ···
    1. 1.
      0
      Aşagilik işşiz mal dingil
      ···
   tümünü göster