/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
  1. 1.
    0
    Sizin yapacağınız sezon finalinin taaa ***

    Spoiler var lan ---

    Bu kadar seyirciyi salak yerine koymayın eskisi gibi yazamıyorsanız senaryo yazmak yerine çavuşunuzu tokatlayın en azından doğuranınıza bu kadar sövdürmemiş olursunuz.

    Neydi lan o şule vurulunca behzatın hint aşk dizilerindeki gibi donup salağa bağlaması bi vazgeçin amk. Yapmayın o duyguyu yansıtmıyor. behzat o değil.

    Hayalmi gerçekmi sahneleri harbi takunu çıkardı ilaçlı kafa takılıyor bilinci yerindemi değilmi bilmiyor ayakları felan. Lan bi gibtirin gidin.

    Çok güzel başlayan ilk bölümlerden y***m gibi bir sezon finaline bağlamak gerçekten haplı kafadan ziyade a*cık beyinli biri olmanızı gerektirir.

    Cinayet büro polisleri birinin gerçekten ölüp ölmediğini bilemiyor. Akbaba vuruluyor behzat gördüğü yüz karşısında salağa bağlıyor hayalmi gerçekmi diye sorguluyor, adam uzaklaşınca kendine gelip silah çekiyor. Ulannnnnnnn

    Efsane bir dizi böyle katledilmemeli yazıklar olsun artık behzatın evlat acısı evladına mahcupluğu gibi felan devam ettirecekseniz 2nci sezonu sizin ben a*** a***

    Koyun evladım cinayet sahneleri verin behzatla ekibini peşine aralarda güzel muhabbetler rakı bira ohh. Kasmayın evladım yapmayın çocuğum derin devlet felan girmeyin şu toplara a*k topları aklınıza gelmiyorsa yazmayın senaryo.
    ···
   tümünü göster