/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    -1
    Ya kardeşim şu memleketin cahili bitmez amk. Adama dün yaşanan olayı gösteriyorsun seneler önceki çözüm sürecinde mecburi atılan adımları barzaniyi falan atıyor keko. Kardeş desteklediğimiz yok bu olayı fakat çözüm sürecinin mantığını kavrayamamış bir adam gerizekalıdır benim gözümde. En tehlikeli gerzeklerde bu savsak yarım bilgilerle konuşam tiplerdir.
    O süreç sayesinde bir sürü kürt kökenli insan akpye oy verdi, süreç bir çok insanı akpye kaydırarak özellikle kürt nüfusu ülkeye daha çok bağladı.
    Ulan 1995-2000'lerde ülke ciddi anlamda kürt türk meselesi olarak ayrılıyordu, kürtlerin tamamında da pkk ile hareket etme "kurtuluş" görme düşüncesi hakimdi.
    Kabul edin etmeyin akp bunu yıktı. Akpye oy veren büyük bir kürt kesimi var. Cahilce, bize onlar lazım değil "tengri biz menen" "türkler cihana bedeldir" sözleriyle peynir gemisi yürümüyor gençler. Olması gereken şeyler vardı ve oldu. Yargılarsınız fakat bu bir satranç.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Akp ülke içinmi yapti ulan kahpe ne yaptiysa oy için salak herif 😂
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        Ulan beyinsiz, oy için dolayısıyla ülkeye de katkısı oldu. Geçen her parti oy için yol, köprü, binimum şehirlere yatırımlar yapar. Oy'unu yükseltmek için yapar. iki tarafta kazanır, ne cahil beyinsiz bir adamsın ki bunu akıl edemiyorsun amk. Şu yeni nesil telefon tabletle mal olmuş dıbına koyayım.
        ···
      2. 2.
        +2 -1
        Amina koydugumun çocuğu senin için yapmadi ondan bahsediyorum ha şu an maaşlara zam meselesi eyt falan var oda oy toplamak için dolaylı yoldan bize katli saglayacagina gercekten bize yatirim hükümet istiyoruz bizde mal adam
        ···
   tümünü göster