/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +12 -1
    Kemalistten komünist, kürtçüden de solcu olur mu, olmaz mı bilmem ama ikisinden de bi gibim olmaz.
    ···
    1. 1.
      0
      Senin siyasal duruşun nedir dostum. Sosyalizme yakın biri olarak soruyorum, hdpye oy vermek istemiyorum ve sosyalist olarak görmüyorum biz Türkiyenin birliğinden yana olan komünistler nasıl bir duruş sergilemeli ?
      ···
      1. 1.
        -4
        Ben liberalim panpa. Sosyalizm de, komünizm de, marksizm den de nefret ederim. Kemalizmin devletçilik ve milliyetçilik ilkesine karşıyım, halkçılık ilkesi doğrultusunda yapılan bir çok inkılaba da karşıyım. Ayrıca HDP denilen terör partisine niçin oy vermek isteyesin ki zaten?
        ···
      2. 2.
        0
        Ben de başlıkta bu olaydan bahsettim ve Türkiye işçi partisini bu konuda samimi bulduğumu söyledim hakikaten sosyalistim dediğimde pkklı yaftası yemekten sıkıldım. Pkk sosyalist bir oluşum değildir biz sosyalistleri de burdan ayrı tutsunlar artık Marksizme de neden karşı olduğunu öğrenmek isterim ayrıca sence liberal bir ekonomiden halkın ortak paydası olan ekonomiye geçişi sağlasak daha adaletli olmaz mıyız ?
        ···
      3. 3.
        0
        Ben bireyci bir adamım dostum, özel mülke değer veririm. Öyle yok eşitlikmiş oymuş buymuş, gibimde değil. Savunmam da. Ayrıca sen şuan tr de sanki liberal bir ekonomi olduğunu mu sanıyorsun? Berberlerin pazar günü açık mı kapalı mı olduğunu bile bakanlık belirliyor, bu mu ulan liberal ekonomi? Bu mu özel mülk? Sosyalizm, marksizm ve komünizm; çağ dışı 3 ideolojidir.
        ···
      4. 4.
        0
        Türkiye zaten liberal bir ekonomide değil, kapitalizme benzer bir ekonomide. Ben senin ekonomik bakış açından o geçiş olayını kastetmiştim
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      0
      Güldürdün beni bin kap şukunu ahahahahah.
      ···
   tümünü göster