/i/Kızlar Soruyor

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -1
    Pkkyı özgürlük savaşçısı olarak gören filistin; terör örgütü olarak gören israil. Ermeni soykırımını tanıyan ve ermenileri destekleyen filistin; tanımayan ve azerbaycanı destekleyen israil.

    Daha 3 gün önce 9 ve 7 yaşında 2 tane çocuğu öldürdü o çok sevdiğin selefi kardeşlerin. Gir bak arap kardeşlerin daha el kadar bebeği öldürülmesine cihad yazmışlar. Karşı çıkan 1 kişi yok. 3 tane sivili 3 gün önce; 10 tane sivili 2 hafta önce öldürdüler allahın teröristleri. B*tı zaten islam teröründen korktuğu için israili savunmuyor. Hiç bbc'de gördün mü bu haberleri? Ama 2 tane filistinli ergen askere keleşle oynarken (!) yaralanıyor israil katil devlet oluyor aynen.

    israil araplara sion bölgesini açıyor, 2 tane arap kutsal suda yıkanıp atılınca israil islam düşmanı oluyor aynen.

    israil tam laik bir devlettir. Din demiş bir de, adamlar Einstein gibi bir ateisti bile başkan yapacaklardı. O kadar islamcı terörüne rağmen adamlar tel aviv havaalanına bile mescit yaptırdılar. Gir filistine 1 tane sinegog var mı hani? O ümmetçi selefi kafanın dıbınakoym senin terörist destekçisi köpek seni.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      ANANIN LEŞiNi SELEFiLER gibSiN HANi FiLiSTiN\\\'i ÖVDÜĞÜM Bi SÖZ? Düz mantığını gibtiğimin salağı, israili sevmemek Filistini sevmek mi? Aklın bu kadar işte, bütün laflarını iade ediyorum sana.

      israilin Sözde Ermeni Soykırımını kabul etmemelerinin sebebi, Ermenilerle menfaatlerinin çakışması. Ermenistan da bu adımlarla tazminat vs ďerken Türkiyenin doğusunu istiyor, israil de aynı yerleri istiyor. Adaletli olduklarından değil, bunu israil dostumuz bakın Ermenileri değil bizi savunuyor diye anlatmaya çalışıyorsun, yanlışı söyleyene ümmetçi, selefi, terörist diye saldırıyosun. Seni insan yerine koymayanların seni nasıl evcilleştirďiğini gösteriyor. Orayı düşmana vermemek için direnen atalarımızdan utan eğer Türksen.

      Zaten Türkiyede 2 yanlışı önüne koyarlar, senin gibiler birine bayrak sallayıp dururlar. Kafanız o kadar basıyor...
      ···
    2. 2.
      0
      Aynen menfaat. gibtir git 2 tane sionizm makalesi oku, daha devletin amacını bilmiyorsun allahını şimdi, dıbınakoyduğum selefisi. Bu devletin 1880 den beri Osmanlı ve Türklere olan bakış açısı belli.

      Neye dayanıyormuş bu istek? Neden istiyorlarmış Doğu Türkiyeyi? Siyasal islamcı, nurcu, Erbakan kitabında mı okudun dıbınakoyduğum? Ananı köpeklerime gibtiriyim salak huur çocuğu. Aynen büyük israil projesi aptal orrospuçocuğu. Buna inanan meleklere de inanır.
      ···
    3. 3.
      0
      Boş boş selefi diyip durma. Kısıtlı beynin sandı ki ben Filistini savunuyorum, kayıttan çaldın hemen. israilin tehlikelerini anlatanlara 2. ezbere saldırı taktiğin de
      Erbakancı falan demek heralde. 3.de meleklere de inanıyorsundur sen diye dini inancından vurmaya çalışmak. Bulunduğun konuda haklı olsan saldıracak başka yer aramazsın. Ancak duvara çarptıkça ufaktan kıvırıyorsun şimdi. Arzı mevud adamların dinlerinde var. Kendilerinin gördükleri topraklar nerede bitiyor diye eski ve yeni ahitte yazıyor. Cennete gidebilecek tek topluluk kendileri, sen bir hayvan gibisin onlar için. Onlar aşağılık gördüğün melek inancına da sahip. Ona buna selefi, erbakancı, meleğe mi inanıyosun diyordun da israil için pek bişey yazamıyorsun. O toprakları bizimken de istiyorlardı. Atalarım kan döktü o topraklar için. Menfaatlerine olduğu sürece dost olurlar ancak kendilerinin gördükleri topraklara ulaşmak onların dini.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster