/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +1
    Sorduğum soru zaten cevabı içeriyor. Senin için daha açık olmak gerekirse, önce sorduğun soru şu: dünyada en çok tüketilen eti sürekli onun dışındaki etleri yiyebilecekken neden yedin?. Neden yemeyeyim, denemeyeyim amk? Yurtdışında farklı ülkelerde birkaç yıl yaşadım nasıl sen bir gün dana bir gün tavuk yiyorsan benzer şekilde dana-tavuk-domuz vb ne olursa yedim. Ayrıca geyik eti de yedim kurbağa da. Bizon falan varsa denerim yerim yani. Ama senin tatmin olacağın cevabı yazayım abi özentilik işte nolsun ya ateyist takılıyoruzya ondan.
    ···
    1. 1.
      0
      Farklı bir hayvanın etini denedikten sonra yaa bugüne kadar neden sığır, dana eti yemişim ki ben keşke daha önceden bilseydim de deneseydim dedin mi? Benim sorum buydu.

      Mesela ben sakatat yiyen insanlara karşı da bilindik kırmızı et varken neden beyin, böbrek, mide, bağırsak yedikleri için aynı tepkiyi gösteririm.

      Son cümlede verdiğin cevabı arasaydım oraya balina, fil, ahtapot, gergedan gibi eksantrik hayvanlar değil de senin verdiğin cevaba uygun ve istediğin şekilde deve, dana, sığır, koyun, tavuk müslümanların kendine göre helal saydığı hayvanları yazardım. Buradan vurmak isteseydim çok farklı mevzulara girerdim emin ol.
      ···
   tümünü göster