/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    -1
    Başlık sahibi beni sinirlendirdi, yarramin kafası ben 21 yaşında kendi evime çıktım. Makale yazarak ve özel ders vererek para kazanmaya başladım. Ailemin bir gram sözü geçmiyordu bana her istediğimi dilediğim ölçüde yapıyordum.

    Hala da öyle, şimdi yaşam standartim çok daha iyi.

    Fakat bil bakalım ne değişmedi? Kendime olan bakış açım. Üzerime binen yükün altında ezildim. Pgibolojim gibildi. Kendimi seven biriyken, nefret etmeye başladım. Karı gibi anksiyete ataklari geçiriyorum, paranoyak oluyorum falan amk klagib zengin özel üniversiteli kız hastalığı.

    Peterson'un efsane bir sözü var, erkeklerin özgüveni kendilerine duydukları gururdan gelir. Kendinle gurur duymuyorsan malsindir, yanlış yoldasindir. Oturup düşün kendinle gurur duyman için hangi yolda olman gerekiyor. Sonra o yola gir iste mq mutluluğu kesfedeceksin.

    Bir de beni giblemeyecegini, buraya kadar okumayacagini bilmeme rağmen eklemek istiyorum: Duygusal olgunlasmani tamamlaması, kimliğinin oluşması için dış etkenlere bağlanma aptal sürüsunun bir üyesi olur çıkarsın. Bundan da bir gibim anlayacağını düşünmüyorum da boş boş yazıyorum işte. Procastinate eylemesem hiç girmem buraya, tam aptalım aq
    ···
   tümünü göster