/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -2
    Ermeniler perslerin yandan yemişidir, yani melez bir kafkas halkıdır. Tarihleri çok eskiye dayanmaz.
    ···
    1. 1.
      +1
      Dikranagerd, Büyük Tigran, Artaksiad Hanedanı.. Hepsi masal herhalde değil mi? Tarihleri çok eskiye dayanmaz dediği tarihlerde Türkler, Orta Asya'da kurt yavrularını pazarlarda satmaya çalışır ya da Çinlilerin demir işleri ile uğraşırdı. Bilmeyin oğlum bu kadar bilmeyin her şeyi..
      ···
      1. 1.
        -1
        Senin ermenilerden önce orada persler vardı. Bölgedeki küçük gruplarla gibişerek ermenileri oluşturdular. Dilleri bile 400 lü yıllara dayanıyor. Max 1500 yıllık milletler. Ermeniler perslerin yasak ilişkisi sonrası oldu demek istemem ama öyle. O küçümsediğin Türkler senin ermenileri kaç yıl boyunduruğu altına aldıysa kuyruk acısından duramıyorsun.
        ···
      2. 2.
        +1
        Yani ben sana ne anlatabilirim ki şimdi.. Perslerin yanda yemişi diyen bir adama linguistik mi anlatayım etnoloji mi anlatayım.. Yani bu kadar cehalet gerçekten çok fazla oğlum sen nasıl yaşıyorsun? Bilmiyorsan bilmiyorum de kimse seni küçük düşürmez, korkma.. Bu Türkler kadar çok bilmiş her taka fikir sahibi bir toplum yok ama icraatte sıfır ne hikmetse.. Çünkü lafların altında bir gerçeklik yatmıyor. Senin mantığına göre sen de Romalıların yandan yemişisin oldu mu şimdi he? Aklı yok fikri var herifin.
        ···
      3. 3.
        0
        Anadolu Türkleri için roma benzetmesine katılırım ama konu başlıkta belirtildiği üzere ermenilerin üstünlüğü üzerine, Türklerin değil.
        Konuyu saptırman, sinirlenmen hatta cevap olarak farklı bir milleti örnek göstermen acınası neyseki anlıyorum sonuçta ermeni savunmakta ne bileyim...
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      Kafkas değil Balkan halkı ermeniler
      ···
   tümünü göster