/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    0
    Doğal seleksiyonu hizlandirmak diye bir sey yok amg. Dogal seleksiyonu bir amaci olan,ona dogru ilerleyen bir özne gibi dusunuyorsun, yaniliyorsun.Asagi irk neye gore asagidir? Irklar tamamen gecmislerine ve kulturlerine bagli olarak evrimlesmislerdir.Üstün ırk oldugunu varsayalim,bu üstünlük onlara bahsedilmis, diger irklardan sakınılmış mıdır?Pek tabi hayır.
    Gecmisde yasadiklari olaylar ve olusan kultur onlari simdiki hallerine getirmistir. Hitler isterse üstün ırk olarak nitelendirdigi bireyler disinda tek bir birey birakmasin yeryuzunde, yine cesitli kulturler olusacak ve yine cesitli irklar var olacak. Evrimde körelme diye bir sey de var, unutma.
    ···
    1. 1.
      0
      Orada ırklarla ilgili birşey yazıyor mu gözünü gibtiğim
      ···
    2. 2.
      0
      Dostum Hitler açık ve net öjenisttir. Senin yazmaman bir şey değistirmiyor.
      ···
    3. 3.
      0
      Tamam öjeniyi ve ötanaziyi makul gerçekçi ve merhametli buluyorum ne var bunda kölelikten tiksiniyorum bunun yanlış tarafı ne insanlar köle olduklarını kendilerine itiraf edemiyorlar burjuva değilsen kölesin modern dünya budur bro kapiş
      ···
      1. 1.
        0
        Dediklerimin bir cümlesini anlamamissin amg. Sana diyorum ki istediğin kadar o köle dedigin insanlari azaltmaya calis, yine var olacaklar. Hitler bireyleri oldürmenin onlar gibileri sonsuza dek yok edecegini falan zanneden bir aptaldı.Sen de aptalı haklı bulan baska bir aptalsin.
        ···
    4. 4.
      0
      He amk Hitler aptal sen akıllısın
      ···
      1. 1.
        0
        Entryme mantikli bir cevap ver boyle sacma mesajlar atacagina.Tek bir elestiri yapamadin su ana kadar.
        ···
    5. 5.
      0
      Sen hiç kölelere köle olarak yaşamaya devam etmek mi yoksa ötanazi mi diye sordum mu amk oğlu
      ···
      1. 1.
        0
        Ya senin ben sığ düşüncelerini gibeyim amın oglu hala daha ilk entrymi anlamamis olacaksin ki otenazi falan diyon.Öjenist olsam ilk seni elerdim aptal oc.
        ···
      2. 2.
        0
        Zırrlama amerikan atmığı
        ···
      3. diğerleri 0
    6. diğerleri 3
   tümünü göster