/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    0
    Sma'lilari elemekle bir koca ırkı elemek aynı şey değil. Filojenik olarak hastalikli ve zayif bireyler, elenmelidir, buna katiliyorum.Öjenik hareket sadece hastalıklarla sınırlı degil. Insanlarin burun uzunluklarini olcuyolardi aq neresi mantikli sence burun uzunluguna gore insanlarin elenmesi?
    ···
    1. 1.
      0
      Fizyonomi bir yerde kadim bir bilimdir birinin irkini burnundanda pekala anlayabiliyorsun fakat gunumuze gore konuşman yersiz o doneme gore yorumlaman gerek olaylari . Yahudiler acikca karga burunlu iki yuzlu fitne bi irkti ki hala oyleler almanya ww1 i bi nevi ulke icindeki yahudilerin almanya karsiti yapilanmalar ve ülkelere silah satmasiyla kaybetti yetmedi ekonomiyi bankalari ele geçirmeye lobileşmeye basladilar aralarinda ticaret yapip para ellerinden cikmiyordu ve alman halkini kitlikla mucadele ederken bu şark kurnazi karga burunlar gariban alman kizlariyla evlilikler yapmaya başladi . Öjeni bir sonuçtur bi kisinin tipindende zekasi az çok pek tabii anlasilabilir , bu umitcan uygun meme i bu yuzden patladi tipinde kolundaki facalar dövmelerde hayir yok 2 kill aldı amg fizyonomi ve irklarin eşitsizliği basite indiregenecek bi durum değil .
      ···
    2. 2.
      0
      Olaylara cok naturist yaklasiyorsun, yahudilerin almanyayi senin anlattigin bicimde ele gecirmeye calismasi sence dogrudan "irksal" olarak serefsiz meymenetsiz olmalari mi?Yoksa yetiştikleri cevrede bu tarz acgozlu ve "ele gecirmeye dayali davranislarin pekistirilmis olmasi mi?
      Hitlere gore birincisi daha dogruydu ama bilime gore kesinlikle ikincisi. Hitler Yahudilere yapistirilan o ac gozlu ve kurnazlik damgasini dogrudan filojenik ozelliklere atfetmisti ve ontojenik ozelliklerin yani kültürlerinin bozuk oldugu dusuncesini kucumsemisti. Umitcan uygunu ele alalim, sence umitcanin o serseri it kopuk goruntusu genleriyle mi alakaliydi? Suphesiz filojenik unsurlarin etkisi olmasiyla birlikte,ki bunlar da ontojenik degiskenler yoluyla baskilanabilir seyler olmali, umitcanin oyle biri haline gelmesini cevresel faktorler belirledi. çözüm öjeni değil cevrenin akilcil manipulasyonudur.
      ···
   tümünü göster