/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +4
    Aynılarını yaşadım hep sabrettim alttan aldım geri vites yaptım hem ona hem ailesine ve birgün tak etti tam bir kabus oldum kırdım döktüm evi yakmaya kalktım pencereleri kırdım giblemedim eve gelmedim geldiysem sabaha karsi geldim telefonu kapattım günlerce sonra it gibi üstüme titrer oldu. Hele onun anası varya anası insan degil bize neler cektirdi onada gibtiri cektim benim nasil bi deli oldugumu anladıklarından beri tek kelime edemiyorlar.

    Not: sakın cocuga kiyma düşürmek aldırmak cok büyük vebal iki yakan bir araya gelmez. Hele hersey düzelirde cocugun dogunca o bebede kendi gözlerini gördüğün zaman mutluluktan saatlerce hüngür hüngür aglarsın. Tedaviye calis okb ise gidin xanaxa başlatın. Ne karıyı yanlız ne cocugu babasız bırak. Baba anne ayrı cocuklar büyük travmalı tak gibi kimsesiz caresiz hayatları oluyor. Kendimden biliyorum hala icimde en güzel duygular ekgib.
    ···
    1. 1.
      +1
      dediğin doğru. xanaxta içiyordu lustral de içiyordu adını şuan hatırlayamadığım bi ilaç daha vardı onu da kullandı. kullandığında zaten öyle çok bir sorun olmuyordu. sorun ilaca karşı direnmesi. çocuğu bırakmak gibi bir niyetim zaten yok. zaten beni bu kadar sıkıntıya sokan konu bu. çocuğumu da kendimi de kurtarabileceğim bi çözüm arıyorum. bu şekil devam ederse yapacağım tek şey çocuğu alıp yurtdışına vs kaçmak olabilir ancak.
      ···
    2. 2.
      0
      En mantıklısı olur. Yurtdışına taşınmak hem senin hem cocugunun gelecegini kurtarır.
      ···
   tümünü göster