/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +11 -2
    annenin benimkini de ovuşturmasını isterim, diğer iki dilek hakkını annene verirdim ki geçmişe gidip hatalarını düzeltsin
    ···
    1. 1.
      -10
      Sperm israfısın.
      ···
      1. 1.
        +5
        şimdi gibtir git alınganlığını farklı bir yerde yaşa, benim çevremde dolanma çocuk
        ···
    2. 2.
      -1
      Kes bamya.
      ···
    3. 3.
      0
      züt deliğine makat şemsiyesi sokar içeride açarım. Otuzbirci ergen seni. Ananın dıbına merdane dürerim. Ananın dıbına tanrı paröacığı atarım. Ananın amcıüına karadelik bombası atarım ama hiçbir işe yaramaz çünkü zaten pis bir kara delik. Ananın dıbının içine prpsi kapağı atar orada unuturum kokakola ağacı olarak 20 sene sonra bakar duygulanırım. Ananın amcıüına teleferik yaptırırım alt kısmından üst kısmına kadar gezi düzenlerim. 30€dan.

      Ananın güzergahına google maps araçları sokarım ananın kılcal damarlarına bile yolculuklar yaparım. Şimdi ızdırabını gibmeden pis otuzbir ve ağır meni kokan ergenlik odana dön. Pis dişlerini fırçalamayan iğrenç orangutan seni.
      ···
    4. 4.
      0
      Ananın dıbına dilek ağacı diker en güzel dileklerimi asarım.
      ···
    5. 5.
      0
      vay ananı gibeyim senin, gençliğin böyle heba oldu demek, puhahahhasdajsgdasdasd
      ···
    6. 6.
      0
      Senin annenle nişasta fabrikasında gibişirim amk koruma gözlükleriyle böyle. Ananı sekreter jale gibi mavi minderlere yatırır da giberim.
      ···
      1. 1.
        -1
        kıyamam nasıl zarar verdiysem hala devam ediyor
        ···
    7. 7.
      0
      Sen harbi hastasın birader. Senin cidden bir kliniğe falan yatman lazım. Ama gerçek hayatta hapse mapse girmeyeceğimi bilsem seni evire çevire döver, öldü diye bırakırdım. Ama cidden senin yaptığın içcicilik falan değil hasta ruhlu bir insansın sen. Senin bir derdin var ama çözemedim. Dilerim yaradan bunu senden fitil fitil çıkartır da sen de beni anarsın lale seni. Pgibopat seni. Şekilsiz sevgisiz kalmış yıkık seni. Seni Allah'a havale ediyorum.
      ···
      1. 1.
        0
        anan hastaydı, şifalı gibimle gibtim, kliniğe gidince yatır beni doktor yatırrr, bide orada ruhani varlıklar ile gibtim, derd tasa doldum gibtim, çöze bağlaya gibtim, ananı gibtim anırdı, lale vererek gibtim, şekilden şekile sokup gibtim, yıkıldı, üzüldüm
        ···
    8. 8.
      0
      huur evladı, entarisinden daha çok şuku alınca çılgına dönmüş
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster