/i/Tespit

  1. 1.
    0
    Devrim değil evrim gerek bu millete. Şu yazdığını bir anlatamadım bu millete ya. Yaşadığım yerin belediyesi muhalif bir partide. Tertemiz sapasağlam kaldırımları yeniliyorlar. Bak ufak bir çizik bile olsa anlarım ama hiçbir sıkıntı yok kaldırımlarda. Maksat ne peki? Kendi çimento inşaat vs şirketlerine yedirmek. Veya belediye işçilerine bakıyorum adamlar boş boş geziyor. Aldıkları para da 10k üzeri. E sen eleştirdiğin şeyin aynısısın. Her sabah acıyarak bakıyorum o para ve insan gücü ile neler yapılırdı adamlar sağlam kaldırımları söküyor. Elif Can Yetimler gidecek Melis Can Yetimler gelecek gençler durum bu. Ne zamanki millet bu döngüye parçalar o zaman bir umut işte...
    ···
    1. 1.
      0
      ve bu döngü asla parçalanacak bir döngü değil dediğim hemşericilik meselesinden dolayı.
      ···
      1. 1.
        0
        Bir noktada bu ülkede ezilen hakkı yenilen hayatı karartılmış genç yaşlı insanların skerim sizi de hemşericiliğinizi de deyip tüm çarka sktiri çekmesi lazım. Onlar bunu akıl edemiyorsa yönlendirilmeleri gerek. Hemşericilik diye diye dedemiz babamız yedi sülalemiz yaşamadan ölüp gidiyor. En basitinden izmir'dekilerin bu belediye niye sosyal demokrat postuna bürünmüş pkk lı dolu demesi lazım. PARTiZANLIK SÜRÜNDÜRÜR!
        ···
      2. 2.
        0
        bu şekilde gibtiri çekebilmek için bile bu memlekette hemşericiliğe partizanlığa ihtiyaç var. o yüzden bu olay türkiye için çok ütopik.
        ···
   tümünü göster