/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 76.
    0
    Beterin beteri var. Belki umurunda değil lakin durumun hatta dünyamızın özeti bundan ibaret. Maddiyat bana çok bir şey sağlamıyor evet ama bende başkalarının karnını doyurarak yaşama sevinci kazanıyorum. Kendine mutlu olacağın bir amaç seçmeye odaklan. Yoksa hayatın yaşamak için fazla taktan olduğu gerçeğiyle her gün baş başa kalırsın.
    ···
    1. 1.
      0
      hayatta taktan değilde insan çok taktan işte insan çok garip bir yapı
      ···
    2. 2.
      0
      Yazdıklarına kısmen katılıyorum. Lakin dediğim gibi ben kendi karnımı zor doyuruyorum şu ara bırak başkasını. Beni en çok yaralayan şey fiziksel acı olmadı. Haksızlığın mantıksızlığın merhametsizliğin verdiği ruhsal ıstıraptı sanırım.
      Dünyanın kötülüklerle dolu pis bir yer olduğunu düşünüyorum. insanoğlu neden bu kadar kötü. Dünya iyi niyetinizi kullanacak pis insanlarla dolu. insanların bu merhametsizliğine kötülüğüne anlam veremiyorum artık düşünmekte istemiyorum. Menfaatleri için insanlara sahte bir hoşgörü sahte bir dostluk kuracak insanlarla dolu dünya. Onca sahtekarın onca vicdansızın onca ihanetin içinde duramıyorum. Uyuşmadan uyum sağlıyamadığım renksiz kirli kibirli kaba bir dünya var dışarda
      ···
   tümünü göster