/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +4
    Burdakiler daha çok nasıl sorusunun cevabını anlatmış. KRiTiK DÜŞÜNEMiYORLAR. Binlerce yıldır ayısı da, gorili de, insanı da gün içinde yoruluyor, yol tepiyor sonra yemek bulduğu alana ulaşıyor, güvenli alanda yiyip uyuyor. Dur yiyim 2 saat yürüyeyim de ötede uyuyayım diyen seleksiyona uğramış. Güvenilir ortam, yemek ve uyku işini birleştirebilen zamandan kazanmış ve hayatta kalmış. Sonra bu sistemde yediği yemeğin ardından şekerleme, istirahat yapıp enerji depolayabilecek metabolizmaya yakın doğanlar yine avantaj elde etmiş. Çünkü uyanınca hem yemeğin ağırlığı yok, hem de dinçsin. Sana da bu miras kalmış, metabolizman bunu yapmaya çalışıyor.
    Yoksa yaşam şartları yemek yiyince uykusu kaçanları avantajlı kılacak şekilde gelişseydi, o örnekleri de görseydin onlara da uykun kaçtı çünkü yemek yedin ve kan şekerin yükseldi diye cevap verirlerdi. O zaman buradakilerin kan şekeri muhabbetlerinin yeterli cevap olmadığını anlardın.
    Bu zekamla bu sözlüğe vurmuş bir piyangoyum resmen amk...
    ···
    1. 1.
      0
      Vay amk aydınlandım resmen. Sen de buralarda harcanıyorsun amk
      ···
    2. 2.
      +2
      Ne alaka amg, yemek yedikten sonra üstümüze ağırlık çökmesi, canlıların dezavantajina, yemek yedikten sonra düşmanlarından neyle koruncan amg, lolipop ederler adamı doğada s.g
      ···
    3. 3.
      0
      Yemekle uykuyu güvenli alanda birleştiriyor. Alıyor yemeği yuvasında, magarasında, evinde yiyor ve uyuyor.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster