/i/Acil

  1. 76.
    +5 -1
    Bırak bu işleri brom spor yap biraz kavga et o hormonuda bırak testo almaya başla muhtemelen bu yaşına kadar karı gibemedin sevdiğin kızlar oldu lakin onlarda yüz vermedi hatta belki tassak geçtiler erkekler seni ezdi bu yüzden erkekliğe küstün biyolojik olarak bir hata değilsen ki değilsin muhtemelen bir kızı sevdiysen düzeltilebilecek bir durum dini falan gibtir et benimde umurumda değil ama toplumda erkek olmak, yaratılmak büyük bir şereftir bunu sırf belkide zayıf veya incel biri olduğun için reddetme kendini guclendir pgibiyatriste git, spor yap gerekirse hormon kullan eminim düzeleceksin
    ···
    1. 1.
      +1
      Spor yapıyorum reis. :D taks yaptım 2 yıl. Hala da sık sık spor yaparım. Kızlardan ilgi gören bir çocuktum aslında. Evet çocukken ezildim ama bu da zaten kızsı olduğum içindi. Yani çok sevdiğim bir abim de bana böyle tavsiyeler vermişti ama sorun şu ki bunlar böyle geçen şeyler değil. Daha 4 yaşımda hissetmeye başladığım bir şeyi öyle alışkanlıklarımı değiştirerek kurtaramam. Ama iyi niyetini anladığım için teşekkür ediyorum.
      ···
      1. 1.
        +3
        O halde senin durumun biyolojik ben seni çoğu homo gibi aşırı anneci feminen yetişmiş, erkekyaşıtlarına göre hem fiziksel olarak zayıf hemde aşırı pasif bir incel olarak tahmin etmiştim bu yüzden yazdım lakin senin sorunun gerçekten biyolojik toplumdan dolayı böyle değilsin muhtemelen sana saygı duyuyorum lakin desteklemiyorum aga sonuçta bu insan ırkı için ters bir durum senden tek temennim bunun bir anormal bir durum olduğunun farkında olup toplumu etkilemeye calismaman yoksa senin yatak odana veya kendini ne hissettiğine karisamayiz
        ···
      2. 2.
        +2
        Bro niyeyse bu transların hepsi cocukken ezilen tipler oluyor, daha once de okudugum ve hakli buldugum bi yoruma gore, kendinizi erkek olarak gormeyip hayran oldugunuz veya olmak istediginiz erkeklere ilgi duyuyosunuz.

        Yani cocukken gucsuz beta oldugunuz icin, bi yerden sonra erkek olmamayi kabulleniyorsunuz, dhaa sonra erkeklesseniz bile icinizdeki bu kirilgan cocuk tamir edilmeyince kendinize bilincaltinda veya ustunde yediremiyorsunuz, o yuzden bu durumu kabullenemeyip toplumdaki olamadiginiz ama olmak istediginiz "erkek" algisina kapilip erkeklere ilgi duyuyosunuz.

        Pgibolojik oldugunu dusunuyorum, ama senin gibi bu seviyeye gelmis birisinin duzelecegini sanmiyorum. Trans olabilirsin okey ama gibini kestirmeni önermiyorum, cok buyuk bi sorumluluk, buhran olabilir, calkanti yasayabilirsin. Kiz gibi giyin, davran ama bence gibini kestirme tabi sen bilirisn.

        Daha 4 yasindayken boyle hissediyosan cok kucukken ezilmis de olabilirsin, yabi hatirlamiyosundur ama ezilmissindir, istismar edilmissindir, haberin bile yoktur.

        Mesela bazi insanlar dogum aninda yasadiklari tramvalari bilincaltlarinda halen tasiyolar, adam 40 yasinda ama ilk dogdugu andaki anlari bilincaltinda tasiyor, hipnoz teknikleriyle gunyuzune cikartabiliyorlar.

        Ben farkli cinsel yonelimlerin genellikle pgibolojik oldugunu dusunuyorum.

        Cunku evrimsel biyolojiye gore gibli isen, amdan (üremek) memeden(çocuk doyabilsin), zütten(çocuk kolay doğsun) hoşlanman normal ve istem dışı.

        Yani gibli, taşaklı, genis omuzlu birinden hoslanmanin mantigi yok.

        Amliysan, gibten tasaktan (uremek) genis omuz, uzun boy, kas (aileyi korumak, ve hayat saglamak)
        gibi seylerden hoslanman normal ve istem disi.

        Yani amlı olup bir amlıdan hoşlanmak, biyolojik olarak gereksiz ve saçma. Çünkü gerek yok.

        Bunun yanısıra hayvanlarda da escinsellik var dogru, ama hayvanlarin da travmalari ve bilincaltlari var, bunu da goz onunde bulundurmak lazim.
        ···
   tümünü göster