/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -1
    sakın içmeyin. saç dökülmesi için doktor vermişti. dht blokluyor, prostat küçültüyor. ilaç yan etki olarak meme hassasiyeti, baş ağrısı ve çarpıntı yapmaya başlayınca bıraktım. fakat bırakınca yeni yan etkiler oluştu. kullanırken libidoda sıkıntı yoktu ama bırakında libidom baya bir düştü, başlarda gibim kalkmıyordu. kalksa bile boşalınca tekrar kalkmıyordu.

    şu an 2 hafta geçti gibim hala eskisi gibi sertleşmiyor. libido kaybı hala biraz var. sabah ereksiyonlarında çok hafif hareketlenme var. pre cum miktarı az, boşalınca da gelen meni az. yani 3-4 gün beklesem sağlam gelir de mesela üst üste attırsam az ama ikinciye artık kalkıyor(tam sert değil).

    Aslında avantajları da oldu eskiden ilk postayı çok çabuk atardım, şimdi ferrelardaki gibi 5-10dk gibebiliyorum. ikinciyi de yorulana kadar gibebiliyorum saatlerce giberim. (normalde ilki 1-2 dkda atar sonra 20-30dk ikinciyi giberdim)

    genelde herkes ben sağlam giberim vs der de benim cinsel perf zaten yüksekti bu törpülemiş gibi oldu. ayrıca vücudumun daha az yağlandığını(sebum olarak yani saçlar yüz genel vücut kokusu) ve kas miktarımın baya hızlı arttığını düşünüyorum.

    3 ay içinde prostat eski haline geliyormuş, 3 ayda bunlar geçmezse etkiler kalıcı oluyormuş. minox yeterli. dht falan girmeyin. bakalım kuşum ne kadar canlanacak.
    ···
   tümünü göster