/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -1
    Beyler anket sonuçlarına göre ne yaparsanız yapın, Erdoğan kazanacak. Taa 2 ay önceden, KK\' ile yola çıkmalarından ve ucube CHPlilerin; eski fetö artıkları ve pkkliler ile Meral Hanım\'a saldırmalarından belliydi. Size yalvarmıştım o zaman, çıkalım eylem yapalım diye. Demokratik ülkelerde KK\'yı çoktan indirirlerdi diye. O zaman akıllı durup dinlemediniz. Şimdi hiç bir çareniz kalmadı kusura bakmayın. Eğer fark yüzde 2den fazla olursa, (ki, anketlere göre %6\'yı aşacak) 2. tur seçimlerinin sorumlusu Sinan bey değildir. Matematik apaçık ortada.

    Şu an. Özdağ chp ile anlaştı. Sonraki seçimlerde KK Ve Erdogan gidince Özdag ve Oğan MHP\'de tekrar birleşecek, iki tarafin tabaninida kendine çekmiş olacaklar ve güçlü bir sağ kuracaklar. 20 milyona yakın suriyeliler ile yükselen sağla birlikte, 2028de milliyetçişer ilk defa iktidara oynayacaklar. Bu adam, siz gibi 2 günlük düşünmez, uzun düşünur. Rica ediyorum anketler ve matematik ortadayken kurduğunuz taktan hayaller için bize saldırmayın.

    Naçizane fikirlerim bunlardır. Plana sadığım, Özdağ başkanımla geçen sene başladım. Hala onlayım. Hiç bir zaman da pişman olmadım.
    ···
   tümünü göster