/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +1
    Incel olmanızın önemli bir sebebi de hükümet bu arada. Kendi evine çıkmaya paran yoksa, kızla buluşacak paran yoksa veya kafan atınca bi bara gidip oturamıyorsan bu hükümetin ekonomi politikasından ötürü.

    Artık güzel bulduğun kızları lüks arabalardan inmez görüyorsan, bütün kadınlar maddiyetın peşinde diyorsan bu hükümetin orta sınıfı gibmesinden ötürüdür. Seninle eli yüzü düzgün bir hayat yaşayabilecek olsa veya kendi başına atakta durabilecek olsa maddiyat bu kadar da önemli olmazdı inanın buna.

    Bi kadın tecavüze uğramaktan korkuyorsa sokakta yürürken, tanışmak istediğinde bir yanı hep buz kesiyorsa, seninle eve gelmeye bir türlü cesaret edemiyorsa bunun sebebi hükümetin doldurduğu mülteciler ve tecavüzcüleri cezalandırmak konusundaki başarısızlığıdır.

    Ben bir Berkecan, Pelinsu değilim. Gayet normal bir insanım ve o kadar da yakışıklı olduğumu düşünmüyorum. Çember benim için de daralıyor senin için de. Incellikten bahsediyoruz ama toplum yapısının bozulmasıyşa bu durumun artış gösterdiğini görmemiz gerekiyor.
    ···
   tümünü göster