/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +3 -3
    ekrem imamoğlu ne alaka? partinin en umut verici ismi oydu son yıllarda ama kk onun da karizmasını çizdirecek bu gidişle
    ···
    1. 1.
      +9
      bir kere selo melo edebiyatı yaptı daha kurtulamaz o yaftadan. akp bu meseleyi köpürte köpürte tekrardan ezer geçer ekremi.
      ···
    2. 2.
      -1
      Senin amacin partinin iyi siyasetcilerle mi dolmasi akpnin propaganda malzemesi yapamayacagi siyasetciler ile dolmasi mi ki sunu da söyleyeyim akpnin üstünden propaganda yapamacagi siyasetci ülkede yok çünkü bunlar hz muhafazid chpnin basinda olsa amcasi putperest diye propaganda yapar seçmeni de peygamber yerine uzun oğlani seçerdi
      ···
    3. 3.
      +4 -2
      böyle bariz kozlar veriyorsa zaten iyi siyasetçi değildir demektir. mesele sadece akpye malzeme vermeside değil. hdp kafalı olması beni rahatsız ediyor. yani hem chp ruhuna uygun bir isim değil hem karşıya çok fazla koz veriyor çok çabuk ipi çekilir bunun. yoksa chp çizgisinde olsun isterse yine kaybetsin ben yine desteğimi çekmem her türlü desteklerim.
      ···
      1. 1.
        +1
        Ekrem imamoğlu selahattin demirtaşın siyasi çizgisini beğeniyorum demişti yanlış hatırlamıyorsam 2019 senesinde.Bak güzel kardeşim ben Atatürkçü bi insanım demirtaştan da partisinden de neftet ederim ama selahattin demirtaş başarılı ve delikanlı bir adamdır 2016 da hapse girdi istese tayyibe yanlıyıp 2-3 senede içerden çıkıp bakanlık cart curt sahibi bile olabilirdi. Siyasi olarak görüşleri bana çok ters asla oy vermedim asla da vermem ama adamın ideolijisi bize göre yanlış da olsa duruşunu bozmadı.Ve AiHM hakkında serbest kalması yönünde talimat verdi ama bizim adalet sistemi çok iyi olduğu için hala içeride.
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster