/i/Tespit

  1. 26.
    +9
    Akıl ve mantık kapsamında düşünüldüğü zaman çıkılacak sonuç maalesef budur. Bu düşünülen şey feminist olsun veya olmasın hiçbir kadının hatta kadınlara fazla maruz kalmış, onlar tarafından büyütülmüş feminen bir erkeğin de hoşuna gitmeyecektir. Bunun sonucunda sizi şu soruları cevaplamaya zorunlu bırakarak ortaya attığınız bilimsel bir iddiayı çürütmeye çalışacaklardır:

    "Ahh canımm, seni hangi kadın üzdü yaa, neden bu kadar muhafazakarsın ailen bu konularda sert miydi, dinci misin, kadınlara bir garezin mi var"

    Hayır efendim ben dinci değilim, hiçbir kadın tarafından üzülmedim, ailem tahmin ettiğin gibi değil. Rasyonalizm ve mantıktan yani pozitif bir durumdan uzaklaşmış tamamen kendi hissettiklerini içeren gerçekliğin üstünü kapatmak için ve sizi de bir zan altına sokmak için sorulan sorulardır bunlar.

    Oysa ki siz gözlemcisiniz tıpkı bir bilim insanı gibi, gözlem sonucu tamamen tarafsız bir dille kadınlar hakkında bu düşüncelerinizi aktarsanız dahi onlar yine duygusallıklarına yenik düşüp yukarıda bahsettiğim alakasız soruları sorarlar, aslında bu yenik düşmek de değil, işlerine böyle geliyor diyelim
    ···
   tümünü göster