/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +1
    2-3 sene önce çok yakınımdaki birinin narsist olduğunu farkettim. Mücadele edemiyorum agalar kafayı yiyicem... Adamla tartışamıyorsun. Tartışma anlayışı kavga etmek zaten. Susuyorsun tartışmak için elinden geleni yapıyor. Küsüyorsun göndermeli şeyler söylüyor. Söyleyecek tonla şeyin olmasına rağmen ve haklı olmana rağmen susuyorsun,bu sefer de kendini haklı sanıyor. Cevap versen asla kazanamayacağın bir tartışmanın içine giriyorsun yine... Yav he he yapsan da olmuyor, kavga etsen de,tartışsan da,küssen de... Benim tek istediğim bana bulaşmaması ve o mükemmel kişiliği ile mükemmel hayatına devam etmesi.

    Hala söylemek istediğim, içimde kalan tonla şey olmasına rağmen narsistlere verilebilecek en büyük cezanın tepkisizlik olduğunu bildiğim için susuyorum ama hala salmıyor.Bu konuyla ilgili pgiboloji videoları izliyorum, kitaplar okuyorum ve bütün hepsinin özeti "hayatından çıkarabiliyorsan çıkar, çıkaramıyorsan yavşa"

    Kimseyle bir yarış halinde değilim,tek istediğim insan gibi yaşamak. Kendimi bozmadan,ona benzemeden, canımı sıkmadan öyle veya böyle yaşayıp, zamanı geldiğinde ölmek.

    Sanmıyorum ama YAKININDA narsist biri olup huzurlu kalabileniniz var mı?
    ···
   tümünü göster